Nu er jeg bare bange…

Bange for en verden, der hellere vil slås end forsøge at finde forståelse og fred. Bange for, at der næste gang vil ryge menneskeliv. Bange fordi ytringsfriheden ER røget.. og bange fordi argumenterne er magtanvendelse og terror. Bange fordi tingene nu er spidset til på en måde, at diplomati og samtale vil få overordentligt svært ved at redde denne situation.

Bange – fordi – HVIS muslimerne "vinder" (Man kan ikke længere tale om vindere og tabere.. Vi har alle sammen tabt!) så vinder de på terror og brændstiftelse – og det tegner et uhyggeligt billed af fremtiden.

2 thoughts on “Nu er jeg bare bange…

  1. Det er nu en gang også svært at være ene part i en debat, når den anden par er 20 parter eller flere. Og det gør det ikke lettere at nå til enighed og forståelse, når de ord der siges aldrig kommer frem i den oprindelige sætning eller i den oprindelig sammenhæng. Og det gør det slet ikke lettere at samme mennsker siger forskelligt alt efter hvem de siger det til og det gør det bestemt heller ikke let at halvdelen af debatten er bygget på rygter og “jeg tror nok’er”… Det er faktisk slet ikke en særlig let debat og slet ikke når debattens tale afløses af ild og våben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *