Flere 100.000 kvinder protesterede i Yemen.

Det er uhyggeligt. Det, der er mest uhyggeligt er, at de sandsynligvis ikke er bekendt med, hvad de protesterer over.

Hvor mange af de 100.000 kvinder har set billederne? Og hvor mange af de 100.000 vis kvinder har set KUN de rigtige billeder – og ikke dem?

Jeg ville så gerne høre muslimer – den almindelige muslim – kommenterer de RIGTIGE billeder – og kun dem. Jeg ville så gerne, at vi kunne åbne en debat.. men det er jo netop hårdknuden i hele denne proces: Det kan vi ikke – for muslimerne KAN ikke se billederne. Og dermed KAN vi ikke have samme udgangspunkt.

Det ville være helt ok, hvis det så kun var de 12 billeder, der flurerer.. Men det er det jo ikke. Abu Laban har været så flink, at han lige har lavet et par tegninger selv – og suppleret op med. Og hvad lederne i mellemøsten har set – og hvad de er sure over – JP's tegninger – og/eller Abu Labans tegninger – det er ikke til at sige. For de er jo muslimer – og det at vise dem billederne igen – er jo en krænkelse igen. Den er jeg HELT med på.

Derfor glæder det mig faktisk at tegningerne nu udkommer i mange andre landes aviser. Det ville være så rart, hvis vi havde samme udgangspunkt.

Og så er der en ting, jeg SLET SLET ikke forstår. Abu Laban tager en delegation til mellemøsten – og viser dem tegninger: JP's OG andre. Men hvordan kan Abu Laban, der er troende muslim SELV fremskaffe FLERE billeder af Mohammed. JP var i det mindste ikke islamisk – så et eller andet sted "vidste de ikke hvad de gjorde" – men Abu Laban – der er nede for at klage sin nød til lederer i mellemøsten.. Han vidste NØJAGTIGT hvad han gjorde. Alligevel er hans brøde tilsyneladende ikke eksistereden. Det forstår jeg ikke!!  

 

/ Mine meninger, Muhammed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *