Bloggers besøgstal eksploderer – dem af dem, der skriver radikalt om "Faces of Muhammed" – uanset om det nu er for eller imod.

Jeg sidder, som garanteret rigtig mange andre, og surfer nettet, for debatter omkring Faces of Muhammed.. for at prøve at forstå noget bedre. Igen og igen er det blogs, jeg kommer ind på. Blogge, der har lagt de 12 billeder frem til offentlig skue. Muslimske bloggere, der maner til besindighed, danske bloggere, der går til modangreb.. nogen med mere kærlige miner end andre.

Særligt nyder jeg, når jeg får læst en muslimsk blogger. For det er jo dem, jeg gerne vil forstå… Det er dem, der har ordene, der kan give mig en mening med alt dette.

Jeg har ikke haft nemt ved at finde dem. De eneste, jeg indtil videre har mødt, har været muslimer, der mente, at det hele er alt for opkørt og overgearet.. Muslimer, der skriver, at de ikke forstår polimikken – og prøver at forklare deres bloglæsere, at de kristne danskerne – og andre ikke muslimer, ikke forstår muslimernes store problem med tegninger af muhammed.

Jeg stødte på et andet site, hvor en muslim henviste til andre billeder af Muhammed. De billeder var af en noget anden karakter, end JP's. Noget mere sobre.

Her er en diskussion, hvor blogverden kan vise, hvad den duer til.

Kender du nogle muslimske bloggere – så send mig FLUKS et link. Jeg vil MEGET gerne læse om deres syn på sagen.

2 Replies

  1. Ditto….. også jeg vil gerne forstå og læse mere om problematikken fra en anden vinkel er den danske.

  2. Jeg er bestemt også med ;0)
    De af anden etnisk herkomst end dansk – som det så smukt hedder – der er i min hverdag har jeg spurgt lidt ind til hvad de syntes men de føler sig vist lidt som en lus imellem to negle og ved ikke rigtigt hvilket ben de skal stå på. De kan jo se sagen fra begge sider og synes at begge har ret… Som jeg har forstået det som om der er to verdner – den religiøse og så hverdagens… Så jeg ville ikke gøre det værrere. Nu ved de jo at de kan snakke med mig om det hvis de har lyst.
    Må ikke være en rar situation at være i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *