Jeg HAR svært ved at finde hoved og hale i debatten om faces of Muhammed – men her til aften til TV-Avisen nåede jeg alligevel at blive alvorlig rasende flere gange.

En Saudi-Arabisk muslim fortalte, at han mente løsningen lå lige for. Statsministeren skulle undskylde, JP skulle undskylde og så skulle vi lige lave en lov i Danmark, der forhindre, at nogen nogensinde igen tegner Muhammed

En Saudi-Arabisk muslim mener, at vi, i Danmark, skal lave en lov for at undgå Muhammed bliver tegnet i Danmark.. religionsfrie Danmark.. Kristne Danmark. Og det var en løsningsmodel????

En anden løsningsmodel i Danmark er opførelsen af en Moské til 50.000.000,00 kr på en af de bedste byggepladser i København.

Jamen – prøv lige at høre venner: Vi har YTRINGSFRIHED i Danmark. Vi skal ikke betale statsbod eller lave landets love om, fordi en avis benytter den ret. At avisen ikke er alt for kvik, er hvad det er.. men man ændre altså ikke på et lands love – med religionsfrihed, fordi 12 tegner har lavet stupide tegninger af Muhammed. (Vi havde heller ikke ændret landets love, hvis det havde været Gud eller Jesus, de havde tegnet – og kristne, de havde fornærmet)

Jeg kan lige nu ikke se, hvordan man skulle kunne løse den problematik. Forslaget med en Moské var af flere årsager en mulighed, fordi det er en diskussion, der har kørt i årevis.. men selv det afviste en dansk muslim "Som tingene er nu, er det ikke nok" sagde han for åben mikrofon.

Jamen hvis 50.000.000,00 kr OG statsministerens undskyldning OG JP's undskyldning ikke er nok.. Hvad ER så nok?

Afskaffelse af vores demokrati?
Oprettelse af Islam som statsreligion?

Personligt tror jeg, at dette ender med, at nogle dansker dør grundet terrorisme. Det er ikke en pris, vi selv kan vælge at betale – men en pris andre vælger at idømme os. Om danskernes død så er straf nok… det må tiden jo vise.

Denne situation er intet mindre end absurt.

 

/ Mine meninger, Muhammed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *