Ok helt hemmeligt er det ikke. Dem, tæt på, ved det godt.

Faktum er, at jeg var ved at være træt af, at veje for meget. Det har en psykologisk effekt for mig, at komme op over et BMI på 30. Føj for DEN, hvor jeg føler mig led.. Og det var der, jeg befandt mig. BMI 30,1 ..

Igang med tælleriet. Jeg meldte mig under fanerne på http://madital.dk

Reelt har jeg længe haft en profil der, men altså .. I januar sprang jeg for alvor på. Det gik stygende – indtil jeg blev syg. Jeg turbotabte mig – og efterfølgende turbo-tog-jeg-på. Jeg lod vægt være vægt -og hoppede på vægten igen d. 16. marts.

Og nu kommer vi så til det. Nu vil jeg have lov at vifte med det: Jeg har nu tabt mig 8,4 kilo. Det er så fed en fornemmelse, at det er bedre end chokolade og milkshakes.

Det skønneste er sådan set, at jeg er begyndt at tabe mig, uden jeg behøver tænke så meget over det. Jeg har fået tilrettet portionerne på en måde, at jeg bare stille og roligt taber mig. Manden min laver maden forholdsvis fedtfattig – og vi sætter ekstra grøntsager på bordet (og hvis jeg er hurtig – så får jeg også nogen af dem, inden ungerne har spist dem alle 🙂 ) Og motionen kommer automatisk: Jonathan vil gerne cykle – og indimellem er det enormt rart at komme lidt hjemmefra på et par rulleskøjter.. og så er “rengøring af hjem” iøvrigt en motionsform, for dem, der måtte have de lyster 🙂

Så: Intet arbejde.. bare sætte sig tilbage.. og langsomt se på, at vægten ændre sig – dag for dag – uge for uge. Nu glæder jeg mig så bare til marts måned næste år, hvor der skulle være en chance for, at jeg kommer ned og vejer mindre end min mand vejer nu. DET ville være sejt.

/ Vægttab

11 Replies

  1. WordPress › Fejl

    Der er sket en kritisk fejl på dit websted.

    Lær mere om fejlsøgning i WordPress.