Nogen gange er man simpelhen så dum at høre på – og ens største problem er faktisk, at man ikke selv hører det.

For nogle år siden, var vi ved at indrette lejligheden. Jan ELSKER at læse på toilettet - og eftersom aviser og blade altid lå hulter til bulter på toilettet, tænke jeg, at nu hvor vi alligevel skulle lave om, kunne vi jo ligeså godt få en avisholder ud på toilettet – så de i det mindste kunne sættes iorden.

Derfor gik jeg gravalvolig ned til den lokale Imerco.. og sagde de forgyldne ord: "Undskyld mig, men har de en avisholder, der kan tåle vand?"

Jeg må tage hatten af for ekspedienten, der meget pænt afslog og forklarede mig noget så skånsomt, at det tvivlede hun alligevel på, fandte på marked.

Sætningen kom jeg i tanke om, efter at have set Solkongen – der er spækket med den slags uheldigheder.

/ Ideer

6 Replies

  1. Hvad blev resultatet, fandt du en, hvis det lykkedes vil jeg gerne høre mere du er ikke den eneste med et opbevaringsproblen af tidskrifer, bøger og aviser på toilettet.

  2. Nope – jeg fik ikke andet end en småtfnisende ekspedient. LØsningen blev en avisholder lige uden for toilettet.
    Men efterhånden – når man ser på, hvormange der gennem tiden har søgt på nettet avisholder til toilettet – er det gået op for mig, at der bestemt er et marked, for den, der kan finde en lukkede avisholder til toilettet.. En avisholder – der trods alt kan tåle vand.

  3. Vi har fundet en i træ og metal, i vores tilfælde er træet oliebetandlet kirsebær, der ser ud til at fungere fint. Avisholderen kommer fra fa. Orebo og har artikel nr. 877. Designet af Jesper Holm, kan købes hos In-Design (http://www.in-design.dk) for 892,50 kr. incl. moms og fragt.

  4. JYSK har på et tidspunkt for et års tid siden haft netop sådan een som der efterlyses. Vi har selv een. Den kostede den formue af 10 kr. – JA TI KRONER. Men det er også kun et par “fødder”, hvori der påklikkes et stykke meget kraftigt “plastic”, som kunne fås i alle mulige farver. Men den er god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *