Valgflæsk

Konservative lover at hjælpe børnefamilierne. Han vil give et fradrag, så de stakkels hårdtarbejdende forældre kan få hushjælp til det grove. 2000 kr om måneden skal man kunne trække fra på selvangivelsen, hvis man får en rengøringshjælp til at tage det værste derhjemme. Og jeg spekulerer som en gal. Hvorfor er det så nødvendigt ligefrem… Continue reading Valgflæsk

Han blev garanteret også ammet længere..

Jeg mødte en dame i vores vaskekælder. Den ene maskine lugtede fælt- så jeg valgte at lægge det dyneværk, Jonathan kastede op på forleden i den maskine. Hellere noget, der næsten er ødelagt skal lugte – frem for noget, der er “godt i forvejen”. “Åhh.. det lille pus” sagde damen. “Det var også synd” ..… Continue reading Han blev garanteret også ammet længere..

Hvorfor??

Jonathan er officielt trådt ind i “hvorfor” alderen. Man kan ganske enkelt ikke fortælle ham nogen som helst – uden det bliver besvaret med et “hvorfor”. Vi var ude og køre med tog idag. En beskæftigelse, min søn bestemt ynder. I særdeleshed, fordi når han selv bliver stor, så skal han være togchauffør – ifølge… Continue reading Hvorfor??