Lige om lidt skal jeg køre i tog 1 time hver dag. Og lige nu spekulerer jeg som en gal på, hvad jeg dog skal bruge al den dejlige "alene - men trådt over tæerne af alle de andre passagerer" til.

Lige nu går overvejelserne på en lap-top og en mp3-afspiller. Det sidste tror jeg bliver et must. Jeg har overvejet at spise min morgenmad i toget -men det er desværre den tid på dagen, hvor toget lynhurtigt er stoppet med mennesker – og så er det nok ikke den fedeste ide.

Jeg er på udkig efter notesbøger. Sidst jeg arbejdede i København skrev jeg meget i tiden frem og tilbage.

Gode ideer til, hvad en time om dagen kan bruges til modtages med kyshånd.

/ ..sagde hunden

8 Replies

  1. Åhhh.. jeg ville udnytte den time helt for mig selv med en god bog eller strikketøjet og så noget god musik på mp3.
    Eller som min mor gør – låner lydbøger og sidder og hører….
    Hilsen Tina – 5 min i bil på arbejdet.

  2. Havde også en periode med lang transport tid hver dag. Brugte den på at læse og sove. At have noget musik med er også helt skønt 🙂 – Eller bare sidde og “lade dagen sætte sig”, når man tager hjem 🙂

  3. Laptop! Laptop! Laptop!
    Der må da være en roman gemt i dig, for ikke at tale om almindelig korrespondance, der lige kan afvikles.
    Man kan også bruge tiden på bare at reflektere, have en handy lille notesblok med til det brug.
    Man kan studere (selvstudie ved “Open University” – hvad det så end hedder i DK). Tale med sine medpassagerer. Sove, sove, sove og så kan man nørkle … 😉 Strapudemaj, strikketøj, hæklerier. Hjemmestrikkede sokker osv!

  4. mp3-afspiller og dagens gratisaviser er et must.
    mp3-afspilleren fylder du med musik du holder af at slappe af til.
    Notesbog bør ligeledes medbringes til at nedskrive kommende blogideer.
    Men vigtigst af alt: brug tiden til at slappe af – transporttiden kan nemt gå hen og blive det tidspunkt på dagen, hvor man har tid til sig selv…

  5. Et stak udprintede sudokuer, eller en bog -de bliver snart smidt i hovedet på en. Det har jeg med når jeg ikke har en god bog i tasken ellers tager jeg nogen gange avisen med. Jeg syntes bare gratisaviserne er for tynde (det tager måske 15 minutter at gennemlæse en) og Berlingeren er lidt for stor til bussen.
    Knus Carina

  6. Jeg læser ALTID i toget. Om morgenen er det gratisavisene, der står mere end man tror, om eftermiddagen er det en god bog (roman) eller en intressant artikel fre internettet.

  7. Det er slet ikke spor dårligt med den læsning – for det er længe tiden, der rigtigt har været til fordybelse i en rigtig god bog. Herhjemme foregår det i 10 min af gangen – og det kommer man ligesom ikke rigtigt ind i bogen på.
    Tak for alle forslagene. Sudokubogen er pakke i tasken – og så er det bare om at finde de gode bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *