Imorgen skal jeg giftes.

Det er underligt. Meget meget underligt. Jeg troede f.eks. ikke, at jeg skulle har stress. Alle taler om, at man er stresset før brylluppet – og jo, det kan jeg så godt forstå. De 28 små detaljer, som man ikke er helt sikker på, går op.

Jeg er stresset over tanken om, at skulle efterlade Jan herhjemme. Hvad nu hvis han glemmer ringen? Hvad nu hvis han glemmer talen herhjemme? Og hvad med min elskede lillemand - hvordan vil han have det idag? Og ikke mindst imorgen!

Min datter ligger og sover. Jonathan er i bad. Vi har lavet en hel drejebog for, hvad der skulle ske idag – dagen før dagen. Det er vist meget godt – for jeg kan mærke i min mave, at jeg ikke er den store organisator idag. Jeg er nervøs og stresset.

Imorgen..

Det er slet ikke til at fatte. For et øjeblik siden var der måneder og atter måneder til. Nu er det imorgen.

/ Bryllup - Jan og Pernille

7 Replies

  1. Kære Pernille….
    Nyd endelig jeres store dag, sug alle indtryk til dig og gem dem i dit hjerte. Der er så mange følelser og stemninger på sådan en dag og før man får set sig om, er dagen overstået….Så læg nervøsiteten til side og glæd dig til at du skal være din kærestes kone…….Rigtig god dag til jer allesammen. KH Inge-Merete

  2. Ihhh hvor er det bare spændende. Husk nu at nyde dagen for den er hurtigt ovre.
    Jeg ønsker jer mange tillykke med dagen og ønsker at I vil være lige så lykkelige som mand og kone, som I har været indtil nu.
    Knus Carina

  3. Ja, og nu er det i dag :-)))))))))
    Jeg håber at I får en forrygende og uforglemmelig dag der er alt hvad I har drømt om og mere til.
    Knuser fra Henriette

  4. Kære “Thosse”..
    Du var med os i ånden 🙂 Det var alle tiders dag. Jeg håber I har det rigtig dejligt – og glæder mig til at høre fra dig, når du har tid og overskud.
    Og til alle I andre: Mange tak 🙂
    Knus Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *