Det er utroligt – så rivende en udvikling, der er indenfor teknologi, der er idag.

Idag jeg lige modtaget mit nye memorycard til mit kamera. Nu kan jeg tage 1000 billeder i optimal opløsning – på et eneste lille bitte kort. Før var det "kun" 250. Jeg elsker mit digitale kamera – fordi det gør mig til en langt bedre fotograf, end jeg nogensinde har været. Kameraet giver mig muligheden for at tage 100 billeder og smide de 98 væk. Tilbage har jeg to perfekte skud.

Til brylluppet kan vi nu anvende kameraet som video. Der er nu ikke mindre end een times optagelse på kameraet. Så nu er der plads til både vielse, bryllupsvals og kageudskæring. Og alligevel er der fortsat 500 billeder tilbage.

Det utrolige er, at jeg købte kameraet for 1 år og nogle få måneder siden. Dengang gav jeg 600 kr for 256 mb.. Idag betalte jeg samme beløb for 4 gange så meget hukommelse.. nemlig 1 gm.. Skøøønt.

 

One Comment

  1. Ja, det ER altså utroligt at sådan et smule plastik kort med lidt metaldimselidut kan rumme SÅ meget… Forestil dig at nogen havde fortalt dig om den slags da du var teenager.. Man havde vel bedt dem om at skrive en science fiction bog.
    Knuser fra Henriette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *