Den bore sig sin vej op og der er ingen tvivl om, at det sætter sig både på humøret og overskuddet. Tandkøddet står og vibrerer – og da det er den absolut bagerste tand, er det også den største med størst tandflade.. Desto mere tandflade, desto mere ømhed.

Min visdomstand er for alvor brudt igennem. Jeg kan slet ikke børste tænder nok. Tandkøddet vibrerer og gør nas nas – og jeg er hylende nervøs for, om jeg kommer til at gå ned af kirkegulvet med verdens største tandbyld.

AV.

/ ..sagde hunden

One Comment

  1. Hej Pernille.
    Hvis du er nervøs for tanden mht. brylluppet (uhhh, det er snart *S*), hvad så med at gå til tandlægen og få ham til at skære den fri. Altså ikke hive den ud, men bare lige “ordne” tandkødet så tanden er helt fri og bare skal vokse op.
    Jeg ved ikke om det er noget men gør nu, men min skoletandlæge gjorde det engang ved en af mine 12-årstænder som bare gjorde SÅ ondt mens den brød igennem.
    Jeg var et helt andet menneske bagefter *S*
    Når tanden så er helt fri, er der heller ikke så stor risiko for infektion og dermed tandbyld. Pas endelig på du ikke kommer til at børste skidt NED i tandkødslommen.
    Knus Signe
    PS, hvordan går det med hummerkuløren?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *