Lykken er en faktor, der skal gribes, når den kommer. Filosofisk set, tror jeg egentligt vi alle er disponeret – men vi har forskellige forventninger til lykken, forskellige steder i livet. Og derfor også forskellige muligheder for at føle den.

Jonathan kan finde lykken i en klump sne. At se hans øjne og hænder, som han udforsker det hvide for han fødder, viser hvor simpelt det hele i virkeligheden er.

For mig er lykken mere svær at fange - fordi den er så abstrakt og uformelig. Men jeg kan mærke, når jeg snapper efter den – og jeg kan mærke, at så længe, jeg snapper efter den, forfindes muligheden for at fange den. Nogen gange lykkes det i små bidder – andre gange sætter den sig fast.

I øjeblikket er jeg lykkelig – fordi jeg føler – i en alder af 34 år – at jeg er hvad jeg er.. og det ser nu slet ikke så sort ud. Jeg er rimelig godt tilfreds med den person, jeg er endt op med at blive. Jeg har endelig lært, at de mennesker, som jeg ikke elsker, ikke nødvendigvis behøver elske mig. Men at de mennesker, jeg holder af – og elsker, er dem der tæller – og kun dem. Jeg har lært meget på min vej – og noget af det, jeg har lært er, at se det smukke i ro, harmoni og hverdag.

Lykke for mig, er mennesker omkring mig, der elsker mig – og finder mig interesssant. Mennesker, der ønsker mig omkring – og som jeg ønsker omkring mig. Og det er jeg godt begavet med i øjeblikket,- føler jeg.

Tænk – jeg er lykkelig! Det må nydes 🙂

/ Lykkeligt 2005 projektet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *