Lige gyldigt hvor mange gange, man siger til sig selv, at NU skal man spise ordentligt, så ligger fristelserne ligefor.. Men hvorfor er det altid, at de "lækkerier" alle de ting, man ved man IKKE burde spise, er det første, der ryger ned, når man har det skidt? Hvorimod, når man har det godt med sig selv, så er det alt det rigtige, der ryger ned?

Jeg VED det godt. Spise med følelser.. Men det er ikke kun det. Jeg tror faktisk, jeg kan sige hen hel del om, hvordan hele denne famillie har det, udfra hvor mange gange, vi spiser take-out.

1-2 gange om måneden: No problem. Alt kører som smurt i olie
3-6 gange om måneden: Nu begyder vi at stramme til – men det kan stadig bare være stress og travlhed
7-14 gange om måneden: Hmmm… så er det tingene ikke kører, som de burde.

Jeg tror altid vi er kommet over de 14 gange… som alt andet lidt svarer til mere end 3 gange om ugen… men gør vi, er det nok både tegn på død i famillien og alverdens andre svære kampe.

Er der andre der har det sådan.

Jeg kan med et smørret smil konstaterer, at det går GLIMRENDE nu. Den sidste uge har vi ikke bare IKKE spist grillmad – vi har spist sundt, med gulerødder på køl og salat til maden – og sodavand har vi ikke haft i huset sinde jul. Mums.

/ Lykkeligt 2005 projektet

2 Replies

  1. “Jeg tror altid vi er kommet over de 14 gange…” Du mener forhåbentlig “aldrig”? Kender godt det med at kunne måle “tilstandene” på, hvad der bliver kørt indenbords… Sådan kan det også være her, men af og til er der også bare vanen, – med et er det, som kan man ikke længere finde på noget selv, fordi man har fået for meget pizza… Nej, vi har oplevet at spise pizza flere dage i træk, slet ikke, måske engang i løbet af en uge eller 14 dage… men alligevel, kan af og til næsten fornemme tendensen, – og ønsket om den lette mad, fordi man ikke orker, her bliver det blot mere til noget der kan varmes i ovnen, – ofte med disse frosne kartoffelbåde.
    Forresten sjov idé med status for dit forbrug af træningscenter 🙂
    Ps. Min maskine siger, at der ligger en fejl på din side, – får den der lille boks op, når jeg kommer forbi.

  2. Sjov tanke….Har aldrig tænkt på maden på den måde. Men jo mad er i høj grad en målestok for, hvordan jeg har det, men i kraft af min spiseforstyrrelse, mere som, spiser jeg overhovedet noget…hvis ja får det så lov at blive nede…Mere i den retning end, om det er fast food eller ej. Men skal man virkelig se på handgribelige ting, som andre også kan lure af, så er det potteplanterne, der står for skud herhjemme. Lever de i bedste velgående så går det rimeligt her, (med mindre jeg alstå liiige har være nødt til at købe nye), hænger de kraftigt, smider blade i utide eller ligefrem går til, ja så står det ikke så godt til her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *