Nå ja – der er ingen vej uden om det. Det var ikke så meget "morgendagens lykke" jeg fik investeret i i ugen omkring jul. Det har jeg det helt ok med – og tingene er ikke forgæves, med mindre, jeg slet ikke kommer igang igen.

Så er det så det irriterer mig, at det nu er anden dag, jeg har udskydt min reele træning – og DEN går ikke.

Jeg har gjort det… Jeg har meldt mig i træningscenter. Der var tilbud – så indmeldelsesgebyret på 600 kr var strøget- så det var nu eller…

Jeg kom op af fiseposen og kom derned – og nu er jeg så medlem det næste år. Det koster 350 kr om måneden – og det kan jeg leve med – når jeg ikke oven i skal give 600 i indmeldelsesgebyr.

Min pointe er faktisk ikke anderledes end den plejer af være. Træningsambitionerne er nøjagtigt som da Kris forklarede mig mine øvelser – og jeg har stadig tænkt mig at træne hjemme også – men dette giver flere muligheder. Jeg ka dyrke boksning, spinning, aerobic – og det er ikke nødvendigvis Charlotte Bircow, der skriger HVER gang. Desuden er det helller ikke elastik øvelserne hver gang. Forhåbentligt gør dette mit mål nemmere at nå: At jeg træner 5 gange om uge – og dermed at jeg kommer i form.

Så i dag jeg til fulde investeret i morgendagens lykke 🙂

/ Lykkeligt 2005 projektet

2 Replies

  1. Jeg er begyndt at træne en million gange og stoppet lige så mange gange x 1. Til stor overraskelse for mig selv, er jeg dog nu kommet ind i en god gænge, hvor jeg både løber og træner.
    Hvis jeg skal gi’ et råd – eller sige hvor forskellen har været for mig denne gang – så er det noget med at sats lavt og gå kun langsomt fremad.
    Jeg startede med at “finde en time om dagen” – een time hver dag hvor jeg gjorde noget motions-agtigt (gik en tur/kørte en omvej hjem fra arbejde) – først da jeg havde skabt rummet – fyldte jeg “rigtig” motion i det. Først med een dag og så efterhånden med flere dage om ugen.
    Nu nyder jeg motionen og det det gør ved mig – og det er som sagt mildest talt en kæmpe overraskelse for mig.

  2. Hej Pernille
    Tror jeg var klogt, ligegyldig HVOR ambitiøs jeg er, eller rettere VAR (se billede fra 1992:-)) ) så har jeg ALDRIG trænet hjemme, andet end på motionscyklen op til en konkurrence. Der er et eller andet ved at have betalt, i hvert tilfælde for mig, jeg kommer afsted for ellers er det jo spildte penge – og er jeg afsted så træner jeg jo – og et program tager nu en gang den tid det tager, så ca 5 kvarter senere er jeg på vej hjem igen.
    Held og lykke med den nye investering
    Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *