Det er ikke mere end en uge side, jeg fandt ud af, at jeg skal være faster. En titel jeg ser meget frem til at udfylde. Det glæder mig utroligt meget, at min bror og hans dejlige kæreste skal have deres første.

Til julefrokosten bulede endnu en kæmpe mave frem. Min barndomsveninde, der stadig kommer hos min mor, har slået min bror med 6 uger. Hendes mave er allerede rund og fin.

Og så i går sidder jeg i fred og ro og bogfører, da en veninde fra gårdens besked popper op "Vi udvider familien".. Og så kunne jeg ellers sidde her med et smil til op over begge ører. Min "gårdveninde" har termin 6 dage før min svigerinde -  så der bliver run på - og man kan ligefrem tage flere barselsbesøg på hospitalet på en gang.

Min svigerinde deler min terminsdato – bare to år forskudt. D. 9. juni. Den dag, jeg delte med min dejlige veninde i det Fynske. Ud af de ialt 7 børn, der er blevet til (eller er igang med at blive til) i min omgangskreds – har 3(!) haft termin d. 9. juli. Min gårdveninde supplerer så op ved at være sat til d. 3. Jeg må indrømme jeg nok kommer til at grine lidt, hvis scanninger mv. rykker hende 6 dage bagud.

Alle børnene er eller vil blive forårsbørn – af de 7 børn – er de ALLE født indenfor grænsen 25. april og frem til midt i juni.

(Jeg tæller ikke mine NetDoktorvenner med – for gør jeg det - så havde ALLE jo termin i juni eftersom vi netop mødtes med til fælles – at skulle føde i juni!) 

Min mor har en veninde. Da jeg fik min første datter, blev hun farmor 14 dage før. Denne gang 7½ år efter – blev hun så mormor 14 dage før, jeg fik Jonathan!

Jeg synes tilfældighederne er magiske!

Det er da lidt utroligt!

/ Hjemme hos os

One Comment

  1. Fascinerende… I min familie har der været lidt omkring den 7. ikke en bestemt måned, men den 7. dag i måneden er åbenbart lidt speciel…
    *Sender mavsen et lidt bekymret blik…* “DU kan godt blive der inde lidt endnu!!” :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *