Jonathan tyveknægt var på besøg hos Trompet Iris igår. Og hvor hun dog kan 🙂 Der er ti dages forskel på de to børn,- så da Iris tog sin legetøjstrompet på til munden og truttede rigtige blæste toner ud, var min kæbe ved at ramme jorden. Ingen tvivl om, at lille Iris vidste hun imponerede selskabet -så det gjorde hun igen og igen.

Jonathan opdagede hurtigt husets kat, som han da godt lige ville rive lidt i halen. Men katten var naturligvis som alle andre katten. Den ville sådan set gerne have sin hale for sig selv, så hver gang Jonathan var indenfor en 30 cm's radius – rejste katten sig – og gik til den anden ende af lejligheden. Det lille kravlende væsen var dog alligevel så spændende for katten, at den kælent, lokkende og fræk gik helt tæt forbi Jonathan, hver gang Jonathan opgav og vendte sig om for at lave andre ting.

Iris er en lille dame til fingerspidserne. Det er underligt, at der skal være så stor "kønsforskel" på babyer, der bare er 8 måneder – men det er der – og jeg synes ikke alene det var moderlige fantasi, der gjorde det. Jonathan mosler – han slår sig hele tiden lidt – rejser sig på alle fire og kravler videre. Han er overalt – og er ikke til at stoppe. Iris sidder lige så stille og observerer… Men hun er HELT klar over, hvad der foregår omkring hende. Og når Jonathan lige stryger forbi hende, griber hun fat i ham med begge hænder – og sutter på hans hoved. Hold op hvor så det sødt ud. Det så virkelig ud som om hun "fangede ham" for at kysse ham – og Jonathan reagerede som enhver dreng med respekt for sig selv MÅ reagerer… Han VRÆLEDE. Det undre mig alligevel at han ikke kunne "gennemskue" situationen – for rent bevægelsesmæssigt havde han jo alle fordelene.. Iris kravler nemlig ikke endnu – han skulle bare – som katten – have bevæget sig 30 cm væk… Så havde Iris måtte give.. Men det er vist for meget kvindelist for min lille mand 🙂

Tak for brunch og chokoladekage .. og mest af alt en hyggelig efter middag.. Jeg glæder mig til at se jer igen d. 24.

/ ..sagde hunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *