Jonathan er oftes i bad sammen med storesøster. Efter jeg har fået bildt søster ind, at "børn KAN slet ikke lave stort i vandet" nyder hun at få ham over i sit kar – der er noget større. Hun er god til at holde ham, så han er "sikker" – men naturligvis er jeg lige ved siden af, hvis der skulle ske noget.. Jeg tror alle, der har haft sådan en glat lille baby mellem hænderne vil give mig ret i, at med mindre man har et meget fast greb, så kan man nemt føle, at han glider .. og man må ofte lige tage fat igen.

Jonathan er især ikke til at holde fast på – for se her kommer dagens 20.000 kr spørgsmål. Fakta er, at når Jonathan kommer ned i karret – uanset om det er mig eller storesøster, der holder, så hjuler han derudaf. Han lukker øjnene – og så cykler han ellers det bedste han har læst. Hvis vi ikke har godt fat i armene – så kører de med. Jonathan kan være præcis 12 sekundter i et kar, før vandstanden er faldet MARKANT. Vi behøver slet ikke prop i vores badekar – for Jonathan tømmer karret MENS han bader.

Se – det er så fint nok. Hvis knægten synes det er fantastisk at bevæge sig under vandet – og lave alle de bevægelser – men jeg KAN ikke lure, om han gør det fordi det sprøjter så dejligt (og tro mig – DET gør det) eller om han gør det i den direkte desperation over vandet – og at han håber, at hvis han cykler hurtigt nok – så kan han helt få tomt karret!

Jeg har filmet hans ansigt – og taget billeder af det, men fordi han selv lukker øjnene – (knægten er jo ikke dum – vand i øjnene er der jo ikke noget ved 🙂 ) kan man ikke se, om de lyser af frygt eller af fornøjelse. Indimellem synes jeg det ligner det ene og det næste øjeblik det andet.

Vi holder badtiden ned, hvis nu det er ren frygt.. Vi er jo ikke ude på at torturer den lille mand – bare vaske ham.

/ Min søns skridt i livet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *