Endelig er tiden kommet, hvor lillemanden kan ligge i en babyjogger. Hans ryg er stærk – og turerne er baseret på god asfalt, så der ikke er for mange bump. Så i går – endelig kunne jeg for første gang i over 1 år, tage mine elskede rulleskøjter på – og rulle en tur.

Min datter og jeg ringede til min bror – smækkede Jonathan i babyjoggeren – og så cyklede datteren ellers, mens jeg rullede. Datteren havde smurt en lækker madpakke til vores "tur" – og vi havde de fornødne danskvand med også.

Det, der morede mig mest var faktisk det, at den mest krævende motion slet ikke var selve turen. Det var bare dejligt. Der, hvor motionen og den konditionskrævende del lå, var i det at få to børn og oppakning – i form af støvler, rullestøvler, bleer, madpakke og danskvand, ekstratøj, dyne og tæppe – ned fra første sal og ned i kælderen. Få spændt lillemanden ind i selerne – og få rulleskøjterne på. Jeg følte mig godt motioneret, da jeg endelig langt om længe kunne begynde at rulle..

Imorgen – tirsdag- holder min datter fri fra miniklubben. Så tager vi på tur, sådan som vi gjorde for et år siden. Turen bliver sikkert ikke så lang som den gang – men det er jo også første gang i 1 år og der skal også være plads til Jonathan.. Vi har god tid. Måske tager vi ud til den kirke, hvor Jonathan blev døbt – der ligger nemlig også min farmor på kirkegården – og hende ynder jeg at sige hej til indimellem.

Friheden kommer lige så stille igen – i form af opfindsomhed, stædighed – og så i det, at min lille Jonathan hurtigt bliver størrer – og derfor kan mere og mere.

/ Hjemme hos os

2 Replies

  1. Hej
    Jeg søgte på babyjogger og rulleskøter på Google, og wups, du kom frem!
    Nu kan jeg jo læse at du har gjort det, ville nemlig finde lidt oplysninger om man kan rulle med en babyjogger? – Er det besværligt?
    /Christine

  2. Hej
    Jeg forsøgte.. (Indlægget er efterhånden 8 år gammel 🙂 ) – men jeg synes ikke det var en stor succes i længden. Problemet for mig var primært, at min joggers bremser ikke var gode nok (det var en billig jogger) Og dermed var det utrolig svært at stoppe “alle de hjul” efterhånden som bremsen ikke virkede mere.
    Men hvis man kan finde en jogger med ordentligt bremser – og hvor højden af styret kan justeret godt op, så er det bestemt ikke umuligt 🙂 tværdimod. De første ture var netop som ovenstående beskrivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *