Når man ser bort fra de ydre omstændigheder, så har mine to graviditeter været nærmest HELT ens. Fødslerne har også være meget identiske.. dog med den forskel at anden gang var det knap 4 uger før tid, mens det første gang var 16 dage før tid.

Derfor havde jeg lidt en fornemmelse af, at "det hele" ville være meget ens (naturligvis med undtagelse af deres personligheder, som jeg vidste var to forskellige). Men der er jeg blevet posetivt overrasket.

Inden Jonathan blev født, havde jeg allerede købt et arsenal af cremer og pudder til røde numser. Min datter havde kronisk rød numse nærmest fra da vi kom hjem fra hospitalet og så 6 måneder frem. Hun havde bl.a. svamp .. men hun fik også rød mås af nærmest ingenting..

Jonathan har ganske enkelt aldrig været rød. Og det forstår jeg ikke helt. Det er næsten "for nemt". Så jeg har for en mindre formue liggende af alverdens salver og puddertyper, som jeg sandsynligvis aldrig kommer til at bruge.

Min datter var, hvad jeg troede, syg som de fleste børn. Hun havde haft en enkelt tur, da hun blev 3 måneder .. bare med en dags feber.. Desuden reagerede hun meget voldsomt på vaccinen. Så meget, at vi i samråd med lægen droppede tredie kighostevaccine, for at undgå at gøre hende syg. Det var i dagevis, hun lagde sig med høj feber.

Jonathan opdagede ikke, at han blev vaccineret! Og han har ikke haft noget, der mindede om en sygedag.

Så jeg må bøje mig: Børn ER forskellige..

/ Som søskende vi deler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *