Vi har fået en splinterny svømmehal i vores by – og svømning er netop een af de ting, vi altid har dyrket en gang om ugen med vores datter – så det er bare ganske lykkeligt og dejligt, at vi nu bare kan trille en tur med barnevognen – i stedet for at skulle 35 minutter med bus.

Og svømmehallen ER virkelig lækker. Der er et relaxområde, hvor det koster ekstra at komme ind. Hvergang jeg kommer i svømmehallen – ser jeg sukkende derind og ved, at den dag, jeg får muligheden for at komme afsted uden børn (eller med nogen der kan tage børnene) så skal jeg ind og have 1 times forkælelse derind. (Der er massage og aromaterapi og jeg skal komme efter dig:-) )

Jonathan har været med en gang før i svømmehallen, men han sov under hele seancen – hvilket var heldigt nok, for selvom min læge mente, at det var forsvarligt, at han kom i vandet når han var 6 uger,- så mente de dernede, at det var bedst at vente til han var 8 uger. Denne gang var han 8 uger.. og denne gang kom han i vandet.

Jeg havde købt "vandbleer" – og ud over den havde han så de "blebukser" som jeg har købt til formålet i svømmehallen. Jeg har ikke meget tiltro til de blebukser alene, for Jonathans afføring kan altså være ret flydende. Men disse to ting samme gjorde mig ihvertfald tryg – og det virkede helt efter hensigten.

Mine børns onkel var med. Han havde bestemt sig for, at min store pige skulle i vandrusjebanen. Det var hun nu ikke indstillet på. Hun er en forsigtig pige m.h.t. nye ting – men den forstår onkel godt,- for han var også en forsigtig dreng, da han var lille.. så han kan "manipulerer" lidt mere med hende..

Jonathan var vågen, da vi kom ind, og eftersom han var blevet skyllet – tænkte jeg, at skulle han i vandet, så skulle det være mens han var vågen.. Så mig ned i børnebassinet – og Jonathan på mit knæ. Det var meget nemmere end jeg havde forestillet mig. Herhjemme synes jeg det er akarvet og lidt svært at bade ham – holde ham og skylle ham på samme tid – med hans glatte arme – men her var det let.. Jeg skulle selvfølgelig også kun holde Jonathan.

Og knægten NØD det.. Han skulle lige finde ud af det der med, at vandet var vådt.. Man kunne ane nogle små uforstående rynker i panden – men de forsvandt hurtigt. Til at starte med var han bare nede med benene og lidt af ryggen,- men det var ikke nok.. Tilsidte var han i vandet med hele kroppen – kun med hovedet oppe – og med et par øjne, der stirrede på mig og sagde ALT.. "Ih.. mor..Det er lige sagen"

Onklen filmene lidt.. og pludselig sagde han "Nej, hvor er det sødt, sådan som hans kæbe ryster" – og ganske rigtigt. Min lille prins var begyndt at fryse.. så op med ham.. Håndklæde på og tørres ordentligt varm. Derefter gik jeg ud og tog det våde af ham – og gav ham en ny badeble på.. Det tog ikke mange minutter efterfølgende før Jonathan faldt i søvn. At være i svømmehal kræver MANGE krafter.

At han sov i sin lift, passede perfekt. Liften kan så oppe på to stole – et stykke fra bassinet.. og når han sover, kan jeg være sammen med datteren og onklen i vandet. Vi tre skiftes så til at tage en "kigger" på om han sov hver 3-5 minut. Men han sov TUNGT.

Og så var det jo, at der var tid til datteren. Hun og onklen nåede op på vandrusjebanen 5 gange. Hver gang drejede hun om på hælen og gik ned af trappen igen.

.. men 6 gang.. 6 gang havde onkel alligevel fået vist hende så mange gange – at det ikke var farligt og at han kunne bremse undervejs, at hun alligevel turde tage med.. Og sikke en sejr !!

Er der noget bedre, end når ens børn overgår deres egne forventninger? Vi brugte en time på at rusje – og tilsidst to hun 4 ture helt for sig selv..

På rusjebanen på den time – voksede min lille datter igen.. Nu er hun lige skudt 5 cm mere i vejret 🙂

Sikke en fantastisk dag!!

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *