Jonathan har fået nusset fødder for første gang. Og der skete en masse. Først og fremmest påførte zoneterapeuten Jonathan et kolik tilfælde kl. 13:00 – hvilket ALDRIG er sket før. For det andet kunne man mærke i maven på den stakkels lille mand, hvordan alt bare mosler rundt i tarmene på ham. Nu har han sovet længere tid end normalt.. så .. jeg tror ikke han er helbredt endnu,- men jeg tror han er i bedring. Noget er der sket.

Vi prøvede også at få behandlet vores pige, da hun var i den alder. Det vil sige det var en blanding af zoneterapi og healing.. Jeg sad dengang og prøvede at lade være med at fnise, mens denne mystiske dame strøg sine hænder ½ cm fra mine ben. Min datter holdte hun et øjeblik i storetåen, hvorefter hun sagde "Nu har hun fået nok" – og inde i mit hoved tænkte jeg – "Hold da op – det var nemttjente penge for dig."

Min tanker blev gjort til skamme. For det første var hun MEGET billig. (50 kr dengang for 7½ år siden) For det andet var der slet ingen tvivl om, at der var sket noget. Min datter sov i 24 timer efter – og da hun først vågnede, vågnede hun op som et helt nyt menneskebarn. Hun havde slet ikke ondt mere. Det var en utrolig oplevelse. Hun fik een behandling mere -og så var helt kolikken væk. Efter den oplevelse fik jeg en dyb respekt for alternativ behandlingsmetoder.. så længe de mennesker, der udføre det rent faktisk kan deres fag. (Der findes rigtig mange, der TRO de kan)

 

Zoneterapi er ikke et spørgsmål om tro. Zoneterapi har eksisteret længere end lægevidenskaben, men det er ikke lige så eksakt en videnskab – og så er det heller ikke altid man får fat på en zoneterapeut, der rent faktisk kan noget. Det er ihvertfald min erfaring. Jeg tror bestemt ikke at zoneterapi er løsningen på alt,- men jeg tror zoneterapien har sin berettigelse.

Lægevidenskaben er så konkret – men for mig at se skaber lægevidenskaben uligevægt eet sted, når den prøver at skabe ligevægt et andet sted. Når man får en pille, er der normalt bivirkninger ved den. Den løser eet problem, men risikerer at skabe et andet – måske mindre problem. Det var også min holdning til lyskassen.

Lyskasse får bilirubintallet til at falde – ingen tvivl om det, men at ligge nøgen i en lyskasse med briller på – døgn efter døgn, skaber andre problemer. De børn får ikke den fysiske kontakt, de ellers ville have fået. Og når man ikke har fået den i 8 ud af 11 døgn af sit liv, så kan man vel ikke undgå at blive mærket af det. Og her er jeg vis på, at zoneterapi kan hjælpe på den "bivirkning". (Først og fremmest er behandlingen dog omsorg og fysisk kontakt i rigelige mængder)

Lægevidenskaben ser os meget som "en syg lever" eller "en kræftsvulst i brystet" – i stedet for hele mennesker.
Men hvordan kan man helbrede en syg lever, hvis man ikke også sørger for at få resten af kroppen med? Man kan sikkert godt, men jeg er helt sikker på, at hvis resten af kroppen "arbejder med" i helbredelsesprocessen – hvis sindet er lyst og hvis man træner og spiser korrekt – så er det nemmere at blive rask – hurtigere.

Zoneterapi og andre medianlære tager udgangspunkt i det hele menneske – og skaber balance i det. At jeg så altid ville vælge hospitalet til f.eks. en kræftknude, det er så en anden snak – så kan man tage zoneterapien som supplement – som "det, der bringer balance i alt det andet"

/ Mine meninger

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *