Jonathan er skøn, når han er vågen. Desværre er Jonathan ikke altid enig med os i, hvornår han skal være vågen. Indtil videre synes Jonathan, at det er skønt at vågne om natten – og snakke og sludre. Det synes mor og far – og deres efterhånden meget store sorte rander under øjnene – ikke.

Men det er alligevel kommet som en overraskelse for mig, hvor let denne "manglende søvntilstand" er. Synderlig lykkelig er jeg bestemt ikke tredie gang på en nat at brystet kommer frem,- men Jonathan er så skøn, så den irritation, man måtte føle, er væk, det øjeblik man får øje på det lille menneske, der ligge og beder om at få mad.

Og man KAN leve med 5 timers søvn – fordelt på 3 omgange. Det gode er at idag er det 5 timer fordelt på 3 omgange – imorgen får vi lov at sove 4 timer i træk to gange .. Ingen ved hvad natten bringer. Nogen nætter "tanker vi op" og andre "bruger vi af ressourcerne" – og det fungerer indtil videre ganske fint.

Det fungerer også glimrende at vi supplerer hinanden. Indtil videre har jeg fået 2 nætter, hvor jeg har sovet i stuen og kun er blevet vækket, når der skulle ammes – alt andet har kæresten taget sig af. DET er guf. Den omvendte – for det er mig, der tager slæbet er trods alt mere relevant, fordi han skal op på arbejde. Men det er rart, at vi kan hjælpe hinanden – så er man ved at falde helt omkuld af træthed, tager den anden over.  

/ Min søns skridt i livet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *