Min kondition er BESTEMT ikke hvad den har været, men den sidste måned, jeg har fået trænet, som jeg gerne ville. “Fedtforbrænding 2” – og så smiler Charlotte Bircow iført super smart og stram trikot hen over hendes muskuløse og lille pariserpopo.

Og jeg elsker hver minut af det.

Men sikke en forestilling. For at skåne flest muliges nerver, dyrker jeg nu kun aerobic indendøre – når datteren er i skole og manden er ude af huset. Eneste umidbare tilskuere er håndværkerne, der arbejder på stilads uden for mine vinduer og underboen, som jeg ikke helt kan greje, hvornår er der og hvornår han ikke er der. (Så jeg kunne skåne ham for oplevelsen 🙂 )

Jeg elsker de tanker, man får tænkt, når man sveder derud af – og iøjeblikket er tankerne morsommere at tænke end nogensinde før.

Under opvarmningen kan jeg normalt stadig mærke Bible.. Det er som om han siger “Ok,- skal vi to lige knole lidt mor? ” 5 minutter efter – når opvarmningen er overstået – ligger han HELT stille. Jeg har bestemt ikke svært ved at forestille mig min lille baby ligge med tungen ud og munden og stønne højlydt.

“Og knæerne HELLLLLLLTTT op til bryster” mimre Charlotte Bircow, mens hendes mavemuskler glinser fint i sveden. Og så er det jeg ser ned på mine bryster – på den KÆMPE forhindring, der er op til brysterne – og så på mine knæ. Jeg er sikker på, at hvis mine knæ, bare kan flugte med navlen, så er arbejdet slet ikke gjort så værst igen.

Charlotte Bircows udstrækningsøvelser har altid være lige på kanten til det akrobatiske. F.eks. stå på eet ben mens du – med begge hænder,- tager fat om det andet. Jeg elsker hertil hende bemærkning “Og spænd i mavemusklerne” Mavemuskler, mavemuskler… hvor er det nu lige de plejer at sidde?

Og så det med at stå på eet ben. I gamle dage, var det ikke nogen sag. Idag er jeg møjbange for at få overbalance.. I så fald kunne det godt være at Bible fik lige lidt mere udstrækning, end godt er.

Og så er der det der med lige at holde om foden med to hænder… Hvordan får man lige modsatte hånd derover?? Jeg kan ganske enkelt ikke nå – med mindre vi VIRKELIG taler om udstrækning – og i så fald handler det om at forlænge min arm med 10 cm.

Og sidst med ikke mindst, sender jeg en venlig tanke til mine søde underboer med den flotte lysekrone i loftet. Jeg har INGEN problemer med at forestille mig, hvordan lysekronen dag for dag klirrer .. og til sidst at true med at falde ned… som en kopi af en dårlig Krumme-film.

Eller håndværkerne der er ved at sætte stilads op foran mit vindue. Jeg morer mig kosteligt over, hvilket chok, jeg må give den første stiladsarbejder, der uforvarent kommer til at se ind af vinduet, men jeg – iført trikot bukser, der kun sidder til lige under maven – og en lille bluse – der også lader maven “falde” ud- hopper efter bedste evne efter ordre fra fjernsynet. Jeg forestiller mig, hvordan jeg forsinker hele byggeriet, fordi man vælger at holde kaffepause, når jeg motionerer… Om ikke andet, så for at få et godt grin til kaffen.. Det under jeg alligevel disse hårdtarbejdende mænd.

Vel ude i badet,- indhyldet i sved,- står jeg så og nyder mig selv, min puls og min dejlige store, blanke og svedskinnende mave. Sikke et syn.. og sikke en dejlig fornemmelse i krop og sind.

Først og fremmest giver motionen mig en fornemmelse af, at jeg lever. At jeg kan præsterer noget .. Hvilket er skønt.

100 5835

/ Graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *