Foråret er kommet til byen. En ting er lammene, kyllingerne, bladene på træerne og vejret.. Noget helt andet – som er et langt bedre forårstegn er unge forelskede par.

Findes der noget sødere end, når man ser sådan en 15-16 årige pige se med store hundehvalpeøjne op på sin “voksne” udkårende på 16-17 år?

Jeg så det kæreste og dejligste og mest forelskede par stå og kysse lige midt på min vej mod byen. De var så skønne og unge og forelskede.. Og jeg blev helt let om hjertet. Hun har måske været 15 år og han har måske været 16. De kyssede som om verden omkring dem ikke eksisterede mere. Da jeg kom forbi gjorde de holdt i deres våde kærtegn, og pigen smilede stort til mig .. og min mave..

Jeg kunne ikke dy mig. Og lige da det for ud af munden på mig, lød det også uskyldigt nok.. Men hvor har jeg fortrudt mange gange siden da. “Pas I hellere på med det der ..” – sagde jeg med et kæmpe stort og varmt smil “det kan ende med sådan en her” sagde jeg og holdte maven frem.

Se, det havde måske været meget sjovt.. hvis parret f.eks. havde været 5-6-10 år ældre. Men der var slet ingen tvivl om, – ud fra de unge menneskers måde at reagerer på,- at skridtet fra deres dejlige våde og forelskede kys – til hvordan min dejlige babymave var blevet så stor, som den er.. Det var ikke et skridt de havde taget – og måske heller ikke lige havde tænkt sig at tage de første par uger.

Kære unge mennesker: Undskyld. Det var en plat og dum bemærkning. Jeg håber I nyder kyssene – for dem, hvor det kilder og smelter langt nede i tæerne.. De kys bliver mindre og mindre kildende… Og de følelser, der er så varme og nye, bliver senere mere vaneagtige. Så nyd jeres kys – og glem sådan en gammel tante som mig. Det var en dum bemærkning, der ikke tog højde for, at I er unge… og skal leve livet som sådan.

Og tak for jeres forårsbud !!

IMG 4315
Et forårsbud
/ Graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *