Som del af en polteraben, var jeg lørdag på diskothek. For første gang nogen sinde, var jeg HELT sikker på, at jeg var den tykkeste på stedet – og jeg var ikke engang ked af det.

Min stakkels Bible fik vist hovedpine – eller også er det en lille diskodanser, jeg har i maven. Maven boksede ihvertfald godt.

Det er en underlige rolle at have – uden at have sin kæreste med.. på sådan et diskothek. For jeg var åbenlyst involveret med nogen for nogle måneder siden… Mændenes blikke var lige fra medlidenhed til åbenlys interesse – alene p.g.a. maven. Måske er det beskyttertrangen, der slår igennem.

De fleste af dem, jeg var i byen med, havde ikke selv børn. Og de fleste af tøserne havde meget "ondt" af mig. Jeg bevægede mig åbenlyst besværet – og jo, mit skamben GØR ondt, når jeg rejser mig efter at have siddet ned i 30 minutter .. Og jeg går ikke så hurtigt som alle andre. Men at have ondt af mig af den grund? Til forskel for alverdens andre svagtgående og små ustabile mennesker, så har al dette et formål, større end nogen skavank.

Uanset beværet, ville jeg – hvis jeg ikke selv var gravid – tværtimod være misundelige på en højgravid kvinde, der stavre sig afsted. Jeg ville bestemt ikke have ondt af hende. Tænk hvilken fantastisk gave hun bære på !

/ Graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *