Jeg har fået en mani.. og pludselig forstår jeg andre kvinder.

Jeg har altid været hende, der ikke kunne forstå, hvordan man kunne bruge en hel dag på at "shoppe" tøj – uden rigtigt at gøre andet, end at prøve det på. Eller parfume .. hvad har ideen været – altså lige bortset fra at fjerne den værste svedlugt? Sko-fetich er det jeg mindst forstår mig på.. sko .. det er jo sådan nogen man skal gå til – og derefter holder de en sæson – og så køber man nogle nye. Jeg lægger aldrig mærke til andre mennesker sko, og det forekommer mig helt besynderligt, hvis nogen skulle bemærke mine.

Kort sat – den feminine side i mig, har ligget godt skjult.

Indtil min lille hemmelighed.

I forbindelse med at jeg var blevet gravid,- og mine hormonbetingede bumser derfor ikke kunne behandles med hormoner mere, måtte jeg kaste håndklædet i ringen og finde noget, der KUNNE hjælpe mig. Derfor var jeg forbi Matas. Ikke af feminine, smukkeserings årsager – men af den praktiske årsag: Min bumser skal bekæmpes.

Det var en snedig ekspedient, jeg fik fat i. Som jeg før har beskevet på disse sider, hjalp skidet – ikke helt – men nok til, jeg kan holde det ud. Men duften af disse cremer … uha da… og faconerne på flaskerne.. Jeg tilstår: Jeg har fået en cremefetisch. Jeg nyder at give mig selv (og forresten også kæresten 🙂 ) en muddermaske – efterfulgt at en fugtighedsgivende maske. Derpå kan jeg så vælge, om jeg vil vaske min ansigt i agurkevand eller den flydende ansigtssæbe. Derefter renses huden igen (og jeg kan sagtens selv høre hvor åndsvag, jeg lyder, men ritualet er SKØNT) i noget tonic og en rensende creme af en slag. Herpå ansigtet så rent som en nyvasket barnenumse kommes bumsernes skræk nummer et – en lille bitte flaske, der river i bumserne, så man nærmest føler, de bliver svitset af huden. Herefter en øjncreme – og til sidst en almindelig dagcreme. Hvis det går rigtig hårdt til – så skal jeg også lige have lidt fugtigshedscreme, før jeg dækker mine – nu MEGET røde bumser (de kan sjovt nok ikke lide al det kradseri) med en …. dækcreme.

Der er flere elementer i min fetisch. Ritualet – hvor jeg kan "nyde" migselv – hvilket er en skøn luksus. Følelse af "rigdom" – fordi jeg kan vælge og vrage mellem alle disse alt for mange flasker. Og så selve sanseoplevelsen.. Huden der er blød og dufter. Cremerne, som kan mærkes mere eller mindre bløde – mere eller mindre duftende.. Og så "passer" cremen også selvom alt andet på mig bliver større. Faktisk nyder min mave godt af min bodycreme med hvid te i.. (Hvad det så end er for noget 🙂 )

Jeg havde ikke troet det,- men: Jeg har vist tileget mig en cremefetisch.

/ Mine meninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *