Umidlbart lyder det som en drøm, at være kæreste med en håndværker. At have sådan een i hjemmet må jo betyde, at alting kan blive gjort – uden det koster en formue.

Og ja,- det burde det også betyde – for han kan næsten alt selv… men men men. Jeg er helt sikkert ikke den eneste, der ved noget andet. At have en håndværker i hjemmet betyder, at tingene ikke bliver gjort færdige. Vennernes huse bliver bygget, kammeratens lejlighed bliver malet,- men når hjemmet så skal ordnes, så er det som om tiden er væk.

Herhjemme har jeg ellers prøvet på alle mulige måder "Åh… søde skat … du er altså SÅ sexet, når du bruger din boremaskine" Den hoppede han ikke på.

Eller hvad med: "Nej, NU må du altså også sætte den lampe op!!" Så kan man småskændes om det i en dags tid eller to.. Lampen kommer ikke op af den grund.

Man kan også appelerer til den dårlige samvittighed, man VED han besidder "Skaaat.. Kan du huske at du lovede, da vi flyttede, at NU skulle tingene laves hurtigere… og nu har jeg knoklet HELE weekenden.." Tro mig,- det virker ikke.

En veninde gav mig følgende ide: Begynd at gøre det selv. Ideen i den version er så at hans håndværkerinstinkt skal tage over .. Han kan alligevel ikke holde ud, at det bliver gjort så dårligt.

Ideen er vel også god nok.. men… Hvis nogen undre sig over, at vores dørklokken lyder som en forkølet høne eller at billederne på væggen ser ud som om de er ved at falde ned eller bare vores mildest talt skæve TV-ophæng i soveværelset, ja så er forklaringen enkel. Altsammen resultat af netop ovenstående teori. Konklusion: Det hjælper heller ikke.

Og så er det man mildest talt forbløffes, når man komme hjem efter at have været i byen i 5 timer.. Og pludselig er den dyre bordplade sat op. Hullerne i hjørnet til ledninger er boret og alt er som det skal være. Lige når man træder ind og ser det, er den første tanke vel: "Hold da op, hvad sker der så, hvis jeg sover på hotel i nat" ..

Man kan så sove roligt i sin egen seng igen, når det går op for een, at han ikke lige har fået lakeret bordpladen – og kanterne på bordet slider i underarm.. "Men jeg skal nok høvle dem ned…. en dag" Så ved man alt er som det skal være.

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *