Jordemoren sagde forleden, at jeg godt kunne risikerer at bløde mere i min graviditet.. at det ikke nødvendigvis var farligt – men at jeg skal opsøge læge, hvis det sker igen.

Tanken om dette gjorde vist (plus en masse andre stressende faktorer) at jeg har drømt om at jeg blødte hele natten. Det har virkelig være den ledeste drøm. Da der er risiko for, at der er andre gravide, der læser dette, vil jeg ikke gå i detaljer – men nu går jeg på toilettet og tørrer mig hele tiden.

Jordemoren sagde også at det er "normalt" at bløde, når man har sex med sin kæreste.

Sidste gang jeg var gravid, havde vi det bedste sex. Det var hedt og dejligt – romantisk og det hele var med til at binde en knude om "os" som familie, inden vores datter blev født. Denne gang er jeg bange hele tiden.

Jeg bryder mig ikke om, at han skal rører mig, når jeg bløder. Han er bange for, at han gør skade på barnet – så vi har simpelhen haft så ubeskrivlig lidt sex siden jeg blev gravid – hvis jeg er vanvittig ked af.. da jeg ved, hvordan det bliver, når jeg har født. Jeg håber sådan at de blødninger snart forsvinder. Jeg er træt af dem – og så savner jeg min kæreste.

/ Graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *