Pernille og hendes datter ( som skriver nu ) Bytter roller. Jeg er mor og hun er datter. Indtil videre har hun jo lavet lektier og skabt sig – jeg sagde vi skulle rydde op og vupti så gemmer hun sig under dynen.

Vi skal idag altså lave mange spændende ting – Hvad må blive en overraskelse til jeg kommer hjem igen. Så vi skal snart ned til faren og sønnen og sige farvel. Men nu har ‘ min datter’ lige fået 5 minutter.

Så nu skal vi altså afsted. Jeg tror at med den holdning hun har idag så vil det ikke gå utroligt fantalastisk meen man skal da se det på de lyse sider?

/ Min datters udvikling

3 Replies

  1. Hun gav op – da klokken blev omkring “spise og ryd op i køkkenet tid” 🙂
    Det gik faktisk rigtig godt – og jeg tror vi begge to har fået vist den anden både de sider hos hinanden, som vi IKKE bryder os om – men faktisk også de sider, som vi elsker mest ved hinanden.

  2. Det vil jeg også prøve. Jeg gider godt bruge en hel dag på at være 3 år og kun gøre de ting jeg gider og så ellers drille og skabe mig så meget jeg orker hvor efter jeg bliver lagt ind og sove til middag i 3 stive timer og så kan skabe mig igen. Når det bliver sengetid vil jeg drille min lillesøster og bede om vand 18 gange, op og tisse 14 gange, være sulten 12 gange, savne min far 11 gange og råbe bare for at høre min egen stemme 89 gange. Så vil jeg også synge og kalde min mor tyk og dum, bare for se hvordan hun tager det og hvis jeg ikke bliver stoppet inden jeg når ud, vil jeg gå til købmanden med min mors pung og bede om alle deres milkshakes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *