Ungerne stod tidligt op igår. Kl. 6 stod morgenmaden på bordet – og kl. 6:45 stod mormor i døren – og hjalp med at bakse bagage mv. ned i bilen. 7:00 stod Jan og jeg alene tilbage med en underlig følelse .. en blanding af fred, frihed, savn og mismod.

Ungerne er nu på Samsø – for jeg er sikker på, de får en dejlig uge.

Men far og mor sidder her – i lejligheden, der pludselig er blevet så tom og stille.

Jeg savner mine dejlige unger. Jeg savner min datter snerrer lidt af sin bror – og Jonathans filursmil. Jeg savner en varm lille dreng, der betuttet kravler ned i sengen mellem far og mor, for at nyde de sidste timers nat i midten. Jeg savner min datters fantastiske smil og grin, der fylder hele lejligheden, kun afbrudt af hendes hvin.

Nu må de godt komme hjem. Der er GODT nok længe til lørdag.

/ Hjemme hos os

5 Replies

  1. Forhåbentlig er det kun lidt “blues” og forhåbentlig er alting bedre i morgen og forhåbentlig kommer I til at nyde dagene uden ungerne, – og så selvom der er stille på en anden måde. Så må I jo bare skabe jeres egen larm 🙂

  2. De første gang afkommet er udfarende bare få dage føles hårde … jeg er ved at nå dertil hvor jeg næsten kan nyde det.
    Men det er nu bedst når de er hjemme … og sådan skal det vel også helst være.

  3. Måske denne børnefri uge kunne bruges til at putte den gode intension ind for manden??? Om ikke andet så synes jeg I skal nyde jeres ferie uge og for en stund glemme at I savner dem – hverdagen kommer så hurtigt igen, nyd ferien. Tak for i går!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *