Centurion

Vi har snakket om det et stykke tid. Min kondition er ikke, hvad den skal være. Og dermed mit energiniveau. Så NU skal det være.. men mine forbehold har alligevel været der.

Jeg har 19,6  kilometer til arbejde – og det ER langt at cykle. På den anden side, kan jeg så cykle ud den ene dag – og cykle hjem den næste – og dermed er turen faktisk helt perfekt. Hvis jeg gør dette 4 gange om ugen, har jeg fået al den motion, jeg skal bruge.

Min energi er på lavpunktet – og min vægt i den modsatte ende.. Og nu giver jeg op. Nu tyer jeg til det eneste middel, der reelt nogensinde har virket.. nemlig at cykle på arbejde.. vel og mærket cykle LANGT på arbejde.

Dengang jeg tabte mig var der “kun” 12,5 km på arbejde. Der cyklede jeg frem og tilbage. Det tog mig 45 min pr. vej. 19,6 km er trods alt NOGET længere. Derfor ny cykel – nye cykelbukser og ny cykelcomputer. Først når jeg har begået min første tur, kan jeg fortælle, om det er FOR langt. Er det det, bider jeg turen på i to ture – så jeg cykler f.eks. til Bagsværd – og tager toget resten af vejen. Om ikke andet- så indtil jeg er så meget i form at jeg kan tage HELE turen.

Underligt – men jeg glæder mig som et lille barn.

Lige nu og her er det ikke vægttabet, der er det primære – men bare det at få energiniveauet op. Det er ikke godt, når man kun har 26 timers arbejde – og alligevel føler sig mast til plukfisk, når dagens arbejde er overstået.

/ ..sagde hunden

3 Replies

  1. Det lyder da som en god idé. Og det der med manglende energi kender jeg kun al for godt. Jeg har lige selv tabt 4 kilo, men da også taget dem på igen…. surt! Og meget irriterende. God cykeltur

  2. Tillykke med den nye cykel – det er så fedt at kunne cykle på job, jeg har jo godt nok kun et sted mellem 3-4 km og 5-6 afhængig af hvor jeg er, ellers er det 21 og altid i modvind – der ud gider jeg altås ikke cykle med en 36 timers uge.
    God vind

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *