Hemmeligheden var, at jeg havde købt et kamera til min mor i gave. Eller rettere: Min bror og jeg – og vores respektive ægtefæller samt vores unger, havde købt et digitalkamera til vores mor, mormor, farmor og svigermor i fødselsdagsgave.

Det var det, jeg bestilte i søndags – og som jeg fik allerede tirsdag kl. 7.

Da jeg vidste min mor var i gang med at købe et selv, spurgte jeg hende så sent som søndag – for langt hun var kommet. "Jeg har SLET ikke taget mig sammen" forklarede hun – og snakkede om noget andet. Glad var jeg så – for så kunne det da nåes at overraske hende med det. Og efter vores samtaler, vidste jeg jo nøjagtigt hvilket kamera hun ønskede sig!

Jeg skyndte mig at bestille kameraet – og samme med min mor arrangerede vi at vi skulle forbi mormor/farmor på dagen og afleverer gave. Min svigerinde bagte en lagkage – så der var overraskelse i luften.

Da klokken var 14:30 ringer jeg til min mor. Hun skal passe min søn – som altid om tirsdagen – og jeg vil lige høre, hvordan det går. Hun fortælle så, at det har hun ikke lige haft tid til – at hun bliver lidt forsinket – for nu har hun nemlig fået bestilt sit kamera. ARRRRRggghhh.. Der sad jeg i mit fineste puds – med kameraet fint indpakket.. ØV siger jeg bare.

Nå men – hun blev da glad for det alligevel 🙂 Nu er det så bare spørgsmålet om hun kan nå at afbestille det andet - eller om det skal sendes retur.

/ Hjemme hos os

4 Replies

  1. Jeg HADER bare sådan nogle folk der ønsker sig noget i lang tid og så selv køber det lige før man har tænkt sig at give dem det i gave – gad vide om det er noget der ligger til din familie?!?!??!
    Tillykke med din mor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *