Min kollega er meget imponeret. "Laver du så slet ikke mad?" spørger hun med STOR undren. Og dertil må jeg svare "Den slags har jeg da folk til"

Faktum herhjemme er, at jeg er ekstremt dårlig til at lave mad. Jeg har slået utallige bundrekorder. F.eks. har jeg brændt kartofler på… selvom meningen vist egentligt var, at de skulle koges. Min mand var ved at dø af grin.. for hele lejligheden var fuld af røg – men ikke desto mindre sad jeg i min egen verden – langt inde i en god bog. Også den aften blev det til grillmad.

Det er så een ting. Jeg brænder ting på. Men jeg kan også få hvad som helst til at smage af absolut ingenting. Af en årsag, jeg ikke helt selv er klar over, så glemmer jeg altid salt og peber – og alle andre former for krydderier.. Jeg har vist aldrig nogensinde serveret mad, uden een eller anden har bedt om salten.

Det passer nu fint, for min mand er god til at lave mad – og jeg kan da snige mig i køkkenet i ny og næ. Jeg laver nogle solid gode pandekager – og jeg kan da også koge en go risengrød – så længe jeg lader den koge under dynen i soveværelset – og ikke på blusset i køkkenet.

/ Hjemme hos os

5 Replies

  1. Du er ikke den eneste. Er selv suveræn god til pandekager og risengrød, men resten må husbonden klare….går faktisk i ren panik, når jeg ved sjældne lejligheder skal stå for aftensmaden. Men skidt ingen skade sket, har stor teenager-datter, der kaster sig ud i avancerede kokke- og bagerier. Du kan jo ikke mor, nu skal jeg…! Og det er jo sådan set et fremskridt….min mor lavede helt uhyggelig dårligt mad….jeg selv er for distræt…men datteren min…Hun skal nok tilbageerobre tabt dameterritorie
    😉 En trofast læser, der p.t. gør ansats til en blog, men endnu ikke har fået den på skinner

  2. Det er da egentligt også underligt. Der er ingen, der synes, det er sært, når man ikke kan koge et æg.. men vi er jo kvinder …
    *gnæk*
    Glæder mig til at læse din blog!
    Mange hilsner
    Pernille

  3. Hm… Et af mine andre aliasser (ud over Lommen) er Amokkogekonen, og det er ikke uden grund… Jeg ÆLSKER at boltre mig bag komfuret! Sagt uden overdrivelse er det ganske enkelt dér, jeg slapper bedst af. Gerne i selskab med andre. Får næsten helt ondt af dig. 😉 Men det lyder jo rigtig rart med din mand – OG med pandekagerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *