Jeg skal møde på Nørreport Station kl. 9:00 hver morgen. Det burde ikke være svært. H+ toget er inden kl. ca. 15 minutter i – og hvis den skulle glippe – så er H toget inde 3 minutter over. 5 minutters forsinkelse – i ny og næ – det kan alle leve med. Dermed skulle jeg være godt rustet.

Hvordan kan det så være, at H+s aflysning ALTID gør, at H toget desuden bliver forsinket? Det føles grundigt provokerende, når man NÆSTEN står på endestationen .. at toget så allerede der er 4 minutter forsinket.. Endnu mere provokerede er det, at man jo ved, at der er toge nok i enden – for det ene tog efter det andet har vendt snuden mode endestationen.

Hvad var så grunden til, at togchaufføren lige mente, at der skulle gå yderligere 4 minutter? Er det alle de ekstra mennesker, der har haft t minutter til at sætte sig på plads, der generer? Hvordan kan det være, at man så i det mindste ikke gør, hvad man kan for at nå planen med det næste tog.

Man kan jo ikke påstå, det er trængsel på skinnerne! Hvert andet tog er væk!

Idag stod jeg på stationen – med en forventning om, at jeg ville være på Nørreport kl. 8:45.. Og jeg mødte så på mit arbejde kl. 9:25 – ikke mindre en 40 minutter forsinket. Det driver mig til vanvid.

Jeg har nu i 1,5 måned accepteret, at jeg måtte tage et tog før – og møde på arbejde over 30 minutter før tid.. Og det må jeg så til igen. For jeg kan ikke holde til denne fornemmelse, når jeg sidder på mit arbejde.. og jeg ved, at alle øjne hviler på mig, fordi jeg ikke er kommet til tiden. Når jeg møder 30 minutter før, så er der i det mindste en forhøjet sandsynlighed for, at jeg kan nå det – selvom toget skulle være aflyst.. og næste tog er forsinket.

Jeg forstår ikke DSB's måde at tænke på.. og jeg har ikke lyst til at prøve. Jeg ved kun, at det ikke nytter noget, at læse køreplanen og satse på, at et tog før tiden er nok – for det er det ikke.

/ Mine meninger

4 Replies

  1. Jeg sagde det til dig for mange år siden og du lyttede vist ikke “offentlig transport er ikke godt – det er skidt, det er dødenspølse, det er træls, det er øv, det er adr badr, det er folk der hoster dig i nakken, det er forsinkelser og stress, det er noget fanden har skabt og selvstændig transport er og bliver vejen frem!!” :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *