Det er kun 6 måneder siden sidst "Åhhhh….. søøøøøøde mor – når vi skal til Fields.. MÅ jeg så ikke nok komme i Capellaplay?"

Hun har stået med næsen trykket flad mod ruden for at se derind. Et par timer i drømmelegeland ville være lige sagen.

På fredag drager vi til Fields. "Skal vi ikke tage en shoppetur" spurgte hun mig, i forbindelse med, at jeg har fri denne ene dag. "Jo – det kan vi godt – men vi skal have Jonathan med – så vi skal lave noget han også synes er sjovt" var mit svar. Dybt suk – var hendes.

"Vi kan tage i Capellaplay" foreslog jeg.

Hun så på mig som om jeg var fra en anden planet! "I LEGEland??? MOAR… Jeg er 10 år gammel!!!"

Nå ja – undskyld min pige.. jeg troede bare…

Det går for stærkt lige nu. Jeg har godt læst, at piger ikke køber legetøj efter de bliver 9 år gamle – men af en eller anden grund, havde jeg ikke iberegnet, at min egen pige skulle få det sådan.

Vi tager nu i legeland under alle omstændigheder. Jonathan får fyret noget krudt af – og vi kan få mere fred, når vi skal rundt og shoppe (og Jonathan sidder spændt FAST i klapvognen, så han ikke bliver væk) Mon ikke, hun alligevel får leget bare lidt? Det håber jeg.

/ Min datters udvikling

4 Replies

  1. Har du overvejet dette her? http://www.arena.dk/Arena_Vinterkvarter.htm . Min mor havde både Trine og den 13 (næsten 14) årige fætter med i går, og det havde været et hit for alle parter. Jeg kan stadig høre min tøs i telefonen “der var SØLØVER mor, og så sprang den ned i vanden og med bolden og kom op igen med bolden på NÆSEN mor, og så gik den på trappen, og pigen smed bolden og og og og PONYER!”
    Ved godt det er fejt over for Kristina at give dig linket, men … ja overvej det lige, jeg er i hvert fald dybt misundelig over at mit barn har været afsted uden mig!
    Krammer

  2. Jamen, Dorthe – DET er tarveligt, ja det er – jeg vil os, jeg vil os, jeg vil os, Nå men Martin er på sin første “rigtige” udflugt med BH i dag – i zoo, mon ikke det også er godt?
    knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *