Jeg har fået en meget stor plads i min søns hjerte idag.

For idag nøjes vi ikke med at KIGGE på togene, da vi kom op på stationen. Vi tog rent faktisk MED toget. Tre stationer.. for derefter at gå ud – og tage det næste tog hjem igen.

Øjnene var tydeligvis ved at trille ud af hovedet på Jonathan, der havde utrolig travlt med at suge oplevelser til sig. Jeg fik utrolig mange sludder-for-en-sladder historier – men jeg fik også rigtig mange nye ord, som han pludselig mestrede ganske glimrende. På vores lille 20 minutters togtur blev det til skov, træ, bro, skinne, pose - og den avancerede TOGskinne, "andet tog", automat (nå ja .. måske var det mere atoma – men det var derhen af) station og perron. Munden stod ikke stille. Den moslede derudaf med samme hastighed som hans små ben, der moslede gennem toget.

Ingen tvivl om, at det var en KÆMPE oplevelse for en lille mand på 2,5 år – for hvem verdens absolut største ting netop er TOG.

 

/ Min søns skridt i livet

2 Replies

  1. Aiii hvor dejligt. Mon Dicte ogsaa bliver saadan naar hun bliver stor? Knus Katja (der lige sidder paa en pc med amerikansk tastatur).

  2. Har ofte taget metroen med Martin, bare for at køre tog – nu har det efterhånden mistet nyhedensinteresse, nu skal der lidt større ting til, tror faktisk en lignende tur med en flyvemaskine ville vække JUBEL:-). Egentlig er det både afslappende OG hyggeligt med sådan en tog tur eller 2-3 stykker.
    knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *