Mohammedsituationen har ændret min måde at læse blogs på total. Og jeg tror mange med mig.

I mange dage, kunne jeg ikke få viden nok om situationen. Og viden omkring nøjagtigt DET emne, er et spørgsmål om at suge andres meninger til mig. Forstå muslimerne, forstå dem, der siger det modsatte af muslimerne og forstå alle dem indimellem.

Og så er det kønskvoteringen kommer ind i det. For pludselig er det mænds blogge, jeg sidder og læse. Reelt er jeg i grunden ligeglad med, om udbyderen af bloggen er af hunkøn eller hankøn – men der er alligevel en meget tydelig kønopdeling i denne forbindelse. Da jeg opdagede dette, tænkte jeg også tilbage.. for normalt – fandt jeg ud af – er det typisk kvinders blogge, jeg følger.

Mænd "analyserer" og "citerer" og "konkluderer" i deres blogge. Mens deres kvindelige medbloggere mest af alt "føler" – for nu at generaliserer meget groft. Normalt føler jeg det ikke så slående – men lige nu er det tydeligt.

For mig har begge måder af blogge på deres fordele. Jeg mener faktisk jeg lærer lige meget – uanset om det er "kyniske analyser" eller "følelsernes beskrivelse" der kommer til udtryk.

Men jeg savner mine daglige "følerier" Måske også fordi den dag, kvinderne igen bliver dem, jeg besøger aller mest, også vil være synonym med, at hele denne Muhammedkrise er overstået – eller i det mindste under kontrol.

Er jeg helt ude i skoven eller?  

/ Muhammed

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *