Jeg har lige haft et meget interessant møde med fortorvet lige ved McDonald ved Nørreport station i København. Mødet var så interessant, at jeg mente det mest fornuftigt at lægge mig helt ned ovenpå fortorvet – for rigtig at høre efter.

Jeg kom fra Irma og skråede lige over – og is har altså denne irriterende ting med, at man ikke kan se det! hmm.. Jeg kan mærke fornemmelse i kroppen, da foden mister forfæstet, og fornemmelse der i luften, da jeg ligger vertikalt – og bare venter på, at ramme jorden.

"Skete der noget" spurgte en bekymrede forbipasserende. "Nej, det gjorde der vist ikke" sagde jeg og børstede det værste skidt af jakken.. mens jeg forsigtigt kom forbi islaget.

Der skete rent faktisk ingen ting. Nogen gange må man være glad for de ekstra kilo, man har på sidebenen.. Om ikke andet, så kan de da virke som stødpuder.

/ ..sagde hunden

7 Replies

  1. Hvorfor er jeg den eneste der tilsyneladende er ved at dø af skam når det sker for mig – jeg lukker altid øjnene og håber på at ingen så mig, det resultere som regel i at endnu flere stopper op og glor på mig. Det er faktisk praktisk med stødpuderne, men dårlige knæ kan jeg afsløre er en skidt ide for det bliver kun endnu mere pinligt når man ikke kan komme op igen ;o) Godt du er ok

  2. Godt, der ikke skete dig noget, Pernille. Man føler sig lidt dum, når man ligger dér … Det mest pinlige jeg har prøvet i den retning, var dengang jeg fik kølerhjelmen på min oldgamle 2VC i nakken! Jeg var ved at checke olie, da “svinet” ramte mig, og det gjorte forbandet ondt. Men jeg havde mest travlt med at finde ud af, om nogen havde set det ….!

  3. hmmm … slet ingen der grinte? Lidt snyd vil jeg mene, da jeg selv oplevede ca. 50 børn og x antal kollegaer stille sig op og skraldgrine, da jeg lavede samme stunt på legepladsen 🙂
    Og hvad er nu det med nyt udseende – jeg blev jo helt forskrækket …. kan sku da heller ikke forlade skuden bare et øjeblik!

  4. Nu huskede du vel at gå ind til McD og bede om erstatning for svie og smerte, fordi de ikke havde gruset/saltet deres fortov ordentligt?? Nu, hvor de ikke betaler skat, kan de vel betale dig lidt håndører til at forsøde livet med…

  5. Godt der ikke skete noget, aus. For resten – nu du arbejder dér – så har du altså den mest oplagte forkost mulighed (hvis du trænger til en “jeg pjækker fra kuren dag” – den der bod der er ved nørreport hvor du kan købe langos – det er godt nok GUF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *