Den, der uden tvivl, har været lykkeligst for, at vi er blevet en katteejende familie, er Jonathan.

Der går ikke en dag, hvor han ikke hviner af fryd over et eller andet Tikka gør. Tit og ofte går han rundt med hænderne spørgende ud til siden – og siger “Hvor er misser??”

Er der ikke mad i skålen, skal Jonathan nok sørge for, at der kommer det. At der så er mere mad på gulvet end i skålen, det er så en mindre detalje. Og så kan han så gå rundt og kalde “MAAAAADDDD misssssser!!” indtil den stakkels kat finder ud af at komme ud af sit skjul.

Det kæreste er alligevel, når Tikka ligger hos os, og Jonathan forsigtigt aer sit hoved ind mod Tikkas lille killingekrop.. Ingen tvivl om, at Jonathan elsker sin misser.

At kærligheden så ikke helt er gengældt er så en detalje, der tilsynelandende ikke betyder det for store for Jonathan. Tikka har et lidt mere avanceret forhold til Jonatahn. Indmellem opsøger hun ham selv.. Og hun er også glad for at lege med bold med ham. (Han kaster bolden, hun stormer efter den, han flækker sammen af grin), men hendes tillid til ham er ikke af den store.

Cirka en gang om dagen, må vi forklare Jonathan, at han ikke må bære på Tikka. Han synes det er det mest naturlige, at Tikka bliver båret af ham. Heldigvis er han kommer fra at bære hende i halen – eller i halsen, som han ellers har forsøgt (til forældrenes MEGET store skæld ud) Han ved godt, at han skal have en hånd under numsen – og een støttende ved maven. Men Tikka har vist sine erfaringer på det område – og man kan ikke fortænke hende i, ikke at have den store tillid til projektet. Alt andet lige, har hun også 4 funktionelle ben – så hvorfor skulle han bære hende?

Tikka virker som om hun har fundet sin plads i familien. Hun har fundet to steder, hvor ungerne ikke kan nå hende – og heller ikke finde hende.. hvor hun har fred. Og så kommer hun frem indimellem og skal lege.. og helst så voldsomt som muligt.. Men man kan også mærke på hende, når ungerne er kommet i seng.. Så er det rigtig dejligt, at ligge og blive kælet af mor og far.. Eller lege med dem.

3 Replies

  1. Tillykke med den lille kat. Hun skal nok få jer opdraget, som hun gerne vil ha’ jer.
    Hvor gammel er hun og må vi se et billede af hende?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *