The Bug

Det er nogle uger siden vi var i Electric City i en helt anden sammenhæng, da vores datter forelskede sig i en DAB radio. Jeg så godt prisen – og skyndte mig at gå videre. Da vi så skulle købe datterenss fødselsdagsgave tog vi tilbage – om ikke andet kunne vi se på den – og så måske finde noget, der lignede.

Da vi kom derud, var prisen taget af. Man kunne jo håbe på et mirakel – så jeg gik på til ekspedienten og spurgte hvad den kostede. Af en eller anden årsagen var prisen vist helt røget ud af deres system – så han skrev "1199,00 kr" og spurgte om vi ville have den. Jeg kan godt huske den gamle pris – jeg så skyndte mig at sige "Ja tak"

Vores datter er blevet rigtig glad for dem. Men faktisk er min fascination over dyret vist det, der er mest markant. Dyret kan alt hvad min gamle transister med båndoptager fra 1985, kunne.. og lidt til. Vi kan høre klokkeklar radio – og vi kan spole i radioudsendelsen.. Vi kan pause udsendelsen og høre den forsinket – eller spole frem og være med.

Bag på dyret er der plads til et kort. Jeg har endnu ikke fundet ud af hvad kort det er – men dyret kan optage i mp3 format – fuldkommen som min gamle båndoptager.

Alarmen er jeg helt vild med. Vores datter har sat den til, at blød musik – der langsomt bliver stigende i volume skal vække hende – men kun mandag til fredag. En anden alarm er så sat til lørdag og søndag. Og den er drønende nem at forstå.

Jeg bliver så overrasket over den teknologi – gang på gang.. og jeg havde helt glemt hvor dejligt det er, at lave mad med P1 kørende i baggrunden.

Heldigvis kan jeg bruge den, som det passer mig, for min lille dame har også fået en MP3 afspiller af mormor – og den er blevet piercet fast til hendes øre… Siden hun har fået den har hun allerede brugt to batterier op.. den kører i døgndrift.

/ Forbrugererfaringer, Hjemme hos os

6 Replies

  1. Jeg elsker den slags “tilbud”! FEDT!
    Og så lige den løftede pegefinger … 😉
    Husk, når man piratkopierer sidder der en trængt kreativ musiker ude i verden, som også har regninger der skal betales.
    HUSK DET! 😉

  2. Er det piratkopiering, hvis man optager en udsendelse på P3 – og lytter til den på et andet tidspunkt??
    Jeg sidder nemlig troligt og betaler 7,75 kr for hvert nummer musik, jeg lægger i datterens mp3 afspiller.
    Mange hilser
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *