Musik en time om dagen – det må da lige være noget.. Frit valg på alle hylder.

Jeg var nede og se i vores lokale 2tal (som måske burde tillægge sig ordene "for dyrt" i deres firmanavn) for at se på en mp3 afspiller. Det var ringe hjælp af hente. Jeg fik ikke fat i ret meget. Og klogere blev jeg ihvertfald ikke… jo – jeg fandt ud af at dem han havde, ikke var det jeg søger.

Jeg søger en Ipod – eller en MP3 afspiller, der kan have et eller andet sted mellem 100 og 200 numre i sig. Men det er faktisk mere vigtigt for mig, at man kan sorterer i skidtet. Jeg gider ikke sidde og trykke 8 numre eller 80 numre frem, for at komme frem til det, jeg vil høre.

Jeg vil have noget, der kan fortælle mig noget.. Et display af en slags. Jeg vil gerne kunne lave mig en hitliste – eller måske flere. En liste over numre til en søvnig morgen – og en liste, som kan afspilles når jeg er i festhumør og glæder mig til mine unger derhjemme. Der må gerne være fm-radio i – men det er ikke et must.

Hvad koster sådan et dyr? Og hvor finder jeg det til en rimelig penge?

Hvad leder jeg efter? Er der nogen af jer, der kan sige mig det?

/ ..sagde hunden

3 Replies

  1. Hej,
    For et års tid siden købte jeg en Creative Muvo TX FM med 256 MB plads (ca. 60 numre), men man kan vist godt få med mere plads. Jeg tror jeg gav 700kr for min, men den er jo nok faldet lidt i pris siden. Afspilleren fungerer som et eksternt drev, så man kan ordne sine numre i mapper, som afspilleren så kan genkende og så kan man jo sammensætte lister som man vil – også kan den jo bruges som usb-stik hvis man synes 🙂
    Og den kan både shuffle mellem alle numre og mellem numrene i en enkelt mappe. Og der er radio i den. Købt i Fona.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *