Helle og jeg mødtes i Experimentarium kl. 11 i formiddag. Vores to små pilfingre, var ikke sene om at opdage stedes mange facetter – og Jonathan moslede – som forventet fra herodes til pilatus, uden jeg som sådan havde en chance for at se, hvad der skete. Han blev indfanget hver gang – men hvad oplevelserne har været for ham, i disse magiske fri 3 minutter, han undslap mor, er ikke helt til at sige.

Yndlingsstedet endte dog med at være foyeen, hvor ungerne kunne tonse frem og tilbage. Undersøge garderobebokse og smile sig til at låne legetøj fra butikken. Jonathan fik benyttes sig så effektivt af en hulahopring, at jeg til sidst overvejede at købe den, af ren skam over, hvor brugt den var blevet. Helt hvorfor den var så god, ved jeg ikke – for han gik bare med den rundt om maven – og kunne som sådan ikke noget med den.

Helles datter havde travlt med at finde veninder, der ville gå små hyggelige ture med hende. Det var ikke svært. Der var adskillige store piger, der ville give deres højre ben for et par små dejlige smil og en lille varm pigehånd.

Det var hyggeligt sådan at være på Danmarks største legeplads – men jeg tror egentligt mødrene hyggede sig bedste bagefter – da hyggen blev flyttet udenfor – Jonathan faldt i søvn og vi to snakkehoveder kunne vende verdens situationen – kun afbrudt af Helles dejlige piges flirten med verden og dens fortræffeligheder.

Magien over at møde andre børn – og ikke mindst deres forældre forsvinder vist aldrig. Eller også er det bare det faktum, at jeg synes Helle er en enormt interessant pige med en masse andre erfaringer i posen end mine – samtidigt med, at jeg alligevel kan genkende så meget i hendes familie, fra min egen. Situationerne bliver lidt mere stresset, når vores kære poder insisterer på at have egne viljer – og derfor ikke altid til med til højre, når vi kan dufte cafekaffe og hygge …

Jeg glæder mig til at møde Helle og ikke mindst hendes underskønne datter igen.. Men næste gang inviterer jeg til et sted, hvor vi kan sætte ungerne ind på en legeplads med hegn om – og med cafestole og cafe latte indefor rækkevidde. (Gode forslag modtages med kyshånd!)

 

/ Ferien 2005

5 Replies

  1. Hov.. Vil du bruge min have til legeplads.. Hmmm… så må du selv tage Latten med 🙂
    Lyder som en ganske aktiv dag. Knuser fra Henriette

  2. Gode og dårlige forslag:
    Bredegrund er en legeplads med hegn omkring:
    http://www.legeplads.kk.dk/vislegeplads.asp?id=329 og nede om hjørnet er en dejlig OG børnevenlig cafe Øens Perle:
    http://www.oensperle.dk/
    Ellers er der Charlottehaven:
    http://www.aok.dk/roundup/490
    Den er uden tvivl forældrevenlig – men mindre børnevenligt for græsset må ikke betrædes for det er fint, sjældent og dyrt.
    Forresten – hvad med Børnenes museum på Nationalmuseet – der er da også en café. http://www.natmus.dk/sw4583.asp

  3. Bredegrund er en skøn legeplads – det er også vores foretrukne og så kan man jo selv tage kaffe med. Sundbyøster plads naturlegeplads er også rigtig lækker og indhegnet og så ligger den i behagelig gå afstand fra både Ingolfs kaffebar og Cafe den Røde sofa (som tilhører karin3 inde fra ND) – begge meget børnevenlige cafeer. Og så er de jo tæt på mig, så du kan komme forbi og låne den der bog til Annike, Stjernen fra Kazan.

  4. Fields – Capella. Det er ret godt. Man køber en “latte to go” udenfor hos Mamamia og så slæber man den ind, deres kaffe inde er nemlig skod – men tilgengæld har de juice til de små poder. Så smider man ungerne fra sig og sætter sig til at snakke.
    God tur.
    knus
    Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *