Der er dage, hvor man bare ikke GIDER bevæge sig helt ned på træningscenteret. Dage, hvor den aftalte spinning virker som det rene tortur. Tiden trækkes – og man kommer først ud af døren i absolut sidste øjeblik – for lystbarometeret står på orkan.. *suk* der er langt derned.

Det er pudsigt nok de selv samme dage, hvor man hurtigt – når man sidder i sadlen – kan mærke, at træningen er effektiv og givende. Hvor man kan mærke pulsen helt ind i øret – og hvor svedbadet konfirmereren i fornemmelsen af at kroppen bliver arbejdet i gennem – og at kroppen er glad for det.

Når man står i badet efter og lader det varme vand kærtegne den krop, der for et øjeblik siden knoklede og ydede, så er det man kommer i tanke om, at det da vist er ret fedt alligevel … selvom der indimellem er MEGE langt ned til træningscenteret.

/ Træning

2 Replies

  1. bare vent Pernille, en dag vil du ikke have den følelse længere. Nej tvært i mod – en 14 dages ferie hvor træning ikke såtr på programmet vil fylde dig med panik og pludselig ser du dig selv træne de særeste steder i verden, men det er jo så også interessant nok i sig selv – bare en anden form for ferie.
    knus
    Kristina, der nok er lidt afhængig af “endorfin”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *