Jan og jeg MOSLEDE.. Vi bare store møbler frem og tilbage – og svedte som heste undervejs. Lige indtil vi mødte en af naboerne.

"Hvordan kan du lade hende slæbe" kunne jeg høre ham sige. "Hun er jo gravid".. Jeg hørte ikke rigtig Jans udglattende svar – men et eller andet svarede han.

Hold da op hvor gjorde det ondt. Jeg ved godt, jeg er overvægtig – men så meget så folk tror, jeg er gravid? Og hvorfor skal det lige sidde sådan – på maven .. Hvis jeg bare var generelt fed over det hele, så var der jo ikke noget spørgsmål.

Og så nu – hvor jeg faktisk har trænet mine muskler op i tre måneder – hvor jeg har trænet særligt mavemuskler – og hvor jeg har spinnet i TIMEVIS for at få et resultat. Ja ja – jeg ved det godt. Jeg er sikkert både i bedre kondition, form og har sikkert også bedre muskler end alle de andre – men hvad hjælper det, når jeg dårligt selv kan se forskel på da jeg startede for 2½ måned siden og så nu.

Resten af dagen tænkte jeg på gulerødder og KUN gulerødder.

5 Replies

  1. Uhh Pernille, den kan jeg godt forstå gjorde ondt. Som PCOer sætter fedtet sig jo lige på maven pga det forhøjede insulinniveau. Har du overvejet at få metformin til at sætte gang i dit vægttab. Det er kun for en kort periode på et par måneder man har brug for det, når man har tabt sig er det lettere at kontrollere sukker/insulin niveau. Jeg fik stor hjælp af metformin, fik dem i fire måneder og tabte mig 14 kilo, de er ikke en mirakkel pille men kan hjælpe dig igang.

  2. Hvordan ved man, om man har PCO?? For alt mit sidder også lige på maven (synes jeg) og jeg har 3 gange siden fødslen fået spørgsmålet om vi allerede var i gang med nr. 2… hvilket vi IKKE er!! Jeg var blevet tosset pernille, og så især efter al din træning. Kan du ikke tage hævn på en eller anden barnlig måde 🙂 knus herfra – husk du er skøn som du er!!!!!

  3. En god del af mine ekstra kilo (pt, altså!)sidder også på maven og strutter. Og det er ikke særlig sjovt.
    Jeg er dog bygget med strutmave – og er gentagne gange FØR jeg blev gravid blevet spurgt, om jeg da ikke var…Og det ER altså bare ikke sjovt!
    Så jeg kan sagtens sætte mig ind i, hvordan du har det! Og jeg synes helt klart også, at du må tage en eller anden form for stille hævn! 🙂

  4. Helt ærligt Pernille – jeg har aldrig set dig hverken falsk eller ægte gravid, og du vejer vel ikke mere nu, end da vi lærte hinanden at kende??
    Desuden har det vel egentligt ikke direkte noget med overvægt at gøre, at en enkelt mand tror du er gravid – tværtimod, så må han jo have tænkt “Pernille ser så slank ud nu, at den smule der sidder på maven må skyldes at hun er gravid igen” – altså er du på rette spor 🙂
    Jeg synes ikke du skal hævne dig – han sagde det vel ikke for at genere dig.
    Keep up the good word, jeg synes du er lidt sej med alt det træning osv.
    Knus Dorthe (som har stået i samme situation en gang, men nu er INGEN i tvivl *G*)

  5. Nej nu må jeg sku bede om mine himmel blå! Det er da i hvert fald ikke dig der har et problem, men den stakkels og tilsyneladende blinde og eller dumme mand du mødte – jeg har set dig, jeg har set dig for nylig og hvis du skal forveksles med en gravid, skal forveksleren vide ganske lidt om gravide! Du ser IKKE gravid ud! Slet ikke!
    Måske var grunden til hans udtagelse din glød – for det er en af de ting du har fået efter du er begyndt at træne: en ualmindelig sund, frisk og charmerende glød – som den man ofte bemærker hos gravide!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *