Så lykkedes det.

I dag gik jeg med Jonathan ind på stuen. Jeg havde overtøj på, så jeg kunne forsvinde forholdvist hurtigt.

Jonathan faldt for kuglebanen. Igen og igen kom kuglen på banen – og alle muligheder blev udforsket. Og jeg holdte mig fint i baggrunden.. Imens kom en af pædagogmedhjælperne tætterer og tætterer på. Hun havde to af de andre børn på skødet. Og de tre unger og hun begyndte at snakke lidt om, hvad sådan en kuglebane kunne.. Og efterhånden kom "giraffen" også på banen.

Da alle 4 var travlt optaget af legen – og jeg sad ved siden af, tog jeg mig sammen. Jeg kyssede Jonathan – fortalte ham, at nu gik jeg – og at jeg ville komme tilbage, når han har sovet.

Jeg rejste mig og gik. Jeg kunne høre pædagogmedhjælperen kort sige "Ja – mor kommer igen senere. Hvad kan giraffen eller?" Og så var Jonathan ellers tilbage i legen.

Det er vigtigt for mig, at han er klar over, at jeg er gået – men han behøver ikke blive mindet om det i en grad, at han SKAL være ked af det. Jeg ved, at han forstod det – at jeg gik – og at det var ok.

SKØNT. 

/ Vuggestue

2 Replies

  1. Tillykke med det – det er nu engang bedst når de er glade og tilfredse med afleveringen!! Mattias er ked for tiden når jeg går – dels grundet en uges ferie der nu er slut og så grundet udskiftningen af halvdelen af hans pædagog netværk på en gang – nu kender han stort set ingen af dem godt nok og dermed føler han nok at jeg efterlader ham hos fremmede hver morgen. Men så igen, på denne måde bliver han sååååå glad for at se os når vi henter ham og det varmer jo godt :o)
    Jeg antager at Jonathan så er ved at være indkørt så vi skal kigge hjemmesider???? Har købt et nyt domæne for resten :o)

  2. Kære Pernille
    Selvfølgelig skal Jonathan vide at du går – det er da vigtigt. Nogen gang gider Martin ikke vinke, men jeg KRÆVER et knus og et kram inden jeg går. Og er han så bagefter så optaget at han ikke lige gider, så ved han jo at jeg smutter.
    Dejligt at det er gået godt i dag – så begynder det jo nok at være ok, samtidig er det også vigtigt at de hjælper til i vuggeren så han synes det er ok at lege uden du er der
    knus
    Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *