Flyveren var aflyst – og der var flere timer til den næste. Hjem kunne vi ikke tage, for så ville ungerne for alvor undre sig.. så tiden skulle fordrives..

Vi fordrev den – dyrt 🙂 – i Fields et par timer.

Efter frokost (jordens absolut dårligste og kedeligste sandwitch fra SunSet Boulevard) vandrede vi rundt og vidste ikke helt.. da vi kom forbi Kagehuset.. et bageri, der ser lige så lækkert ud, som det smager 🙂

På disken var der nogle brochure over bryllupskager. Vi er jo som sådan ikke interesseret i en bryllupskage, da vi håber på at få den gennem tilbuddet fra det sted, hvor festen skal holdes, men toppen mangler vi. Vi har en ganske særlig ide til toppen – der ikke helt er det samme som de normale marcipanfigurer af en brud og brudgom. Den måtte jeg lige forhøre mig om.

"Jeg regner med, at de koster omkring 1000-2000 kr" Faktisk var manden i kagehuset slet ikke meget for at sælge det. Han lød nærmest som om det var en meget dårlig løsning. Men 2000 kr i det store spil – i forhold til resten af festen er ikke fordi det er overvældende meget. Vi så på nogle af de figuerer deres konditor allerede havde lavet – og alene ud fra dem vil jeg sige, at det er ikke den konditor, der skal bruges. Hendes stil var lidt "tegneserieagtigt" hvilket bestemt er både sødt og kønt – men det passer ikke til den ide vi har om toppen på lagkagen.

"Vil I ikke smage?" sagde den søde ekspedient og fremsatte en kage med jordbærfromage foran os. Den smagte som en DRØM. Den var SÅ lækker.. og imens kunne vi så bladre gennem en bog med den ene fantastiske kage efter den anden.

Nu ved jeg ihvertfald hvor man KAN få kagen, hvis nu det andet glipper 🙂 Men altså: Hvis tiden skal slås ihjel – kan det anbefales at se på bryllupskager – Det smager himmelsk 🙂

/ Bryllup - Jan og Pernille

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *