Jeg kan godt forstå, andre mennesker kan have svært ved at finde ud af slankejunglen. For en jungle er det helt bestemt – og mange af dem, der råder og rådgiverer, ved reelt ikke rigtig meget. Måske fordi området – kalorieforbrænding – og kalorieoptag er så megastort og uigennemsigtigt.

"Du skal bare spise flere proteiner -og så ikke spise efter kl. 20" var det første råd, jeg fik i mit træningscenter. "Ketose er en tilstand man går i, hvis man spiser protein – og KUN protein" "Husk at restituerer – for ellers kan dine muskler ikke følge med – og så kan du sidde på cyklen og pludselig ikke køre mere" Rådene er mange og ikke altid ensrettede. Nogen gange er det en go ide at cykle i al evighed – andre gange skal man passe på. Musklerne er styrket før led og knogler. Det eneste, der er totalt er forvirringen.

 

Jeg er glad for Kristina. Jeg satser på, at det hun siger, er rigtigt. Jeg har set billeder af, at det, hun gjorde, virkede.

Og så stoler jeg på mig selv. Jeg har tabt 16 kilo en gang før. Det kan jeg gøre igen. Og jeg behøver ikke få alle de råd – for jeg har rimelig godt styr på, hvad der skal til. Jeg ved at grundlæggende handler vægttab om kun een simpel ligning: Kalorieforbrug – kalorieindtag = vægttab.

Maden er endnu ikke med i mit projekt. Jeg skal have banket motionen HELT under huden. Maden kommer om lidt – og SÅ vil der ske ting og sager.

/ Vægttab

2 Replies

  1. Tak, siger jeg:-) Og ja det er en jungle. Den “nemme” og fattelige version er efter min mening stadig – meget meget lidt fedt og i øvrigt mindre kalorier end man har brugfor – afhængig af hvor hurtigt det skal gå meget mindre eller moderat mindre – og så er det jo desævrre sådan at det holder bedre hvis man ikke taber det for hurtigt – men den tid den sorg. Det er vist også den “recept” du selv kender, så hold dig til den. En “hemmlighed” mellem os to er at jeg inspireret af Inge-Merete tester den der lav kulhydrat/høj protein – lidt af hængig af hvilken version så er det + høj fedt eller + lav fedt – jeg er klart til den sidste, efter hmmmm 16 år på lav fedt er det ikke lige til at få hjernen til at fatte at det andet virker. Men som sagt – lad det være en hemmelighed mellem os to *GG* – og virker det skal jeg lade dig høre.
    synes for resten du er sej til at træne!
    knus
    Kristina tidl BB

  2. Ja , jeg ved heller ikke rigtigt med det protein-halløj. Meget syge underernærede patienter får bl.a proteindrik for at blive fedet op….Så jeg har svært ved at se hvordan hulen man skulle kunnetabe sig… Men min søster har fået samme besked i det lokale motionscenter ( godt nok af en mand, som spiser 6 (SEKS) æg vher morgen for at få muskler…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *