Jeg har fået lidt prof. hjælp til et træningsprogram, der skulle kunne hjælpe mig med at smide de kilo, jeg nu skal have smidt. (Træningen er naturligvis kun den ene side af sagen – den anden side har jeg også forholdsvis tjek på)

Jeg har altid dyrket aerobic. Ikke altid lige ofte - men Charlotte Bircow har nu alligevel hoppet rundt i mit fjernsyn en gang eller 4 om ugen og råbt "Og 8 mere" Men så var det at jeg fik at vide, at fedtforbrændingen først starte efter 30 minutter aerobic. Og se – det er der Charlotte Bircow siger "Det var vel nok en varm omgang – tak for i dag" – hvorefter hun ser ud som om hun har tænkt sig at gå i bad – så jeg har nu udvidet mit aerobic til at være TO bånd – efter hinanden.

 AAAAAAAAAAAAAAAAAVVVVVVVV… Av avavav. Mine læg muskler har nu fået den opfattelse, at jeg kun er 1,5 meter høj i oprejst tilstand. Hvor mine lægmuskler forventer de sidste 22 cm skal være – ved jeg ikke.

Dertil kommer styrketræningen. Min søde hjælp har givet mig 6 effektive og gode øvelsker. Øvelser jeg kan lave foran tv'et og når det passer mig. Men det mine lægmuskler ikke har taget af højden, har mine mavemuskler så nakket.

Men det er verdens bedste ømhed -for det var min gave til mig selv fra i går. En gave og et løfte om at komme rigtigt i form og forbedre den del af mig.. og dermed et lille skridt i den rigtige retning i investeringen af morgendagens lykke. Jeg tror sørme jeg vil forære mig selv samme gave igen imorgen.  

/ Vægttab

2 Replies

  1. Hold da nøj… et nytårs fortsæt der starter inden jul – aldrig set før!! Disse to sølle uger der er tilbage af året er jo dem du skal bruge på at være rigtig uartig og slem, sådan så du kan synes du er dygtig og nytårs agtig når du igen er sød og artig den 2. januar!!!
    Og typisk at sende konfekt rundt til andre i store kasser, mens man så selv træner i smug – ja du er go er du!!
    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *