Flere tusinde mennesker havde fået samme gode ide "Hej – det er vinterferie – lad os pakke os selv og ungerne og tage til Lalandia – bare sådan for hyggens skyld"

Men på en eller anden måde så er antallet af mennesker omvendt propertionelt med hygge..

Alligevel lykkes det.. Måske grundet det gode selskab – måske fordi vi har to dejlige unger …Måske fordi vennerne er fantastiske – og deres unger ligeså. Eller måske bare fordi vi alle var indstillet på at vi ville have nogle dejlige dage.

Vi tog afsted med vores gode venner. Min datter – og deres ældste datter er lige gamle – og gode veninder. Og deres yngste datter er ganske enkelt vild med Jonathan. Så vild, at hun til tider helt gerne vil overtage hans rolle.. Selvom hun kun er 2, har hun lært både at sige Jonathan og så har hun "opfundet" et kælenavn – nemlig "bibi"… (Naturligvis for Baby)

Turen gav mig mulighed for at lege med min store pige – på hendes betingelser i badeladet i 2 timer – for Jonathan var faldet i søvn – og kæresten mente godt at kunne overskue at passe en sovende baby. Så min datter og jeg var forskerer – jeg var hjælper – og fangede 1000 rødspætter, nogle rejer og en enkelt torsk – der kom med i den gule rusjebane. Vi slog kolbøtter i vandet og jeg kastede både hende og veninden ud i bølgen blå og livet er fedt og skønt – indtil jeg skulle være den voksne – og holde øje med tiden.

3 dage fuld af forventningsfulde unger – og voksne med åbne punge.. Det har nu været alle tiders 🙂 Min veninde og jeg har ihvertfald allerede arrangeret næste tur – i sensommeren.

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *