I torsdags mødtes vi tøser fra NetDoktors Juni-gruppe 2003. Børnene bliver størrer og størrer – og mødrene mindre og mindre 🙂 – tiltrods for den chokoladekage – som Nina allerede på forhånd havde advaret os imod…Det er sådan et dejligt afbræk i hverdagen at ses med alle de piger. Vi er så forskellige som nat og dag – nogen af os – men alligevel kan man få en masse ved at bruge en formiddag på at sidde og tøsefnidre.. udveksle meninger og gode ideer – og først og fremmest: Beundre hinandens dejlige unger.

Der er så mange af os – at vi kommer fra indre København til hele oplandet – ja selv USA var repræsenteret 🙂

 

Jeg bliver igen og igen fascineret af det faktum, at der skal så lidt til.. For det vi har tilfælles er børn, der er født i samme tidsrum – med 2 måneder som margin. (Fra 15. maj til 17. juli – Hvor Jonathan og Lucas er alderspræsidenter – og Christoffer er ynglingen) men det er i den grad også nok. Ork – jeg tror ikke jeg blev træt af sludderen og hyggen, om vi så tog på 4 dages hyttetur. …(meenn mon ikke jeg ville savne resten af min familie)

Jeg glæder mig meget til at se billederne engang med tiden:-) Tak for en fornøjelige formiddag.. og rigtig meget tak til Nina / Eriksmor, der igen havde samlet brikkerne. .. …

/ Barsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *